Anonim

Destroy Blockages and Negativity - Music Body and Spirit - (Hela albumet)

Låt oss säga, Bob har en dödsnot. Han ger upp äganderätten, så att en annan med shinigami-ögon kan berätta för honom sin livslängd. Bob är ett geni, så han kan beräkna sitt dödsdatum. Han skriver sitt eget namn i den.

Bob Hyrule, Bradykardie, 2.3.2034.

Han bestämde sitt dödsdatum genom att döda sig själv med en sjukdom. Nu gör han shinigami-ögonavtalet. Kommer han att dö tidigare?

Detta fungerar inte på grund av 23-dagarsregeln.

Hur man använder XXVII

  1. Om du skriver, dör av sjukdom på grund av dödsorsaken, men bara skriver en viss dödstid utan det verkliga namnet på sjukdomen, kommer människan att dö av en adekvat sjukdom. Men Death Note kan bara fungera inom 23 dagar (i den mänskliga kalendern). Detta kallas 23-dagarsregeln.

Låt oss säga att personens livslängd slutar om 23 dagar eller mindre. Sedan kunde frågan omformuleras som Vad skulle hända med en person vars namn är skrivet i ett DN, men vars livslängd beräknas till före det datum som skrivs i det DN? Detta kan orsakas av både shinigami-affären eller av indirekt inflytande från andras död av DN. I det här fallet skulle vi återigen hamna i en persons livslängd före det datum som anges i dödsnotatet och som vi vet från det här svaret är det omöjligt att öka din livslängd genom att döda dig själv med dödsanteckningen.

Hur man använder VLII

  1. I Death Note kan du inte ställa in dödsdatum längre än offrets ursprungliga livslängd. Även om offrets död anges i Death Death utöver hans / hennes ursprungliga livslängd, kommer offret att dö före den inställda tiden.

Därför Jag antar att Bob dör inom 11 och ett halvt dygn.

8
  • Om du skriver dö av sjukdom som tidigare med en specifik sjukdoms namn, men utan en viss tid, om det tar mer än 24 dagar för människan att dö kommer inte 23-dagarsregeln att träda i kraft och människan kommer att dö vid en adekvat tid beroende på på sjukdomen.
  • @darkyagami du angav dock ett specifikt datum.
  • @DarkYagami Om du inte anger något specifikt datum är svaret uppenbart, för en person kommer aldrig att dö efter slutet av sin livslängd, så personen skulle återigen förlora hälften av sin livslängd
  • men regel LVIII säger att en människas död ibland kan manipulera en människas liv och förlänga hans livslängd. till exempel, om någon dör idag av ett mord och du dödar mördaren med DN innan mordet inträffar, kommer offrets livslängd att utvidgas
  • @Mintri ja. Det är sant, men när affären är klar kommer hans livslängd att sjunka till hälften. Det kan öka igen senare, men det kommer fortfarande att sjunka till hälften.

Jo, det var trots allt en Shinigamis bok så förmodligen inte men släpper den logiska vägen. Om du anger ditt dödsdatum till 22 dagar efter denna dag dör du 22 dagar senare. Sedan gör du Shinigami-ögonavtalet. Din nuvarande livslängd är 22 dagar eftersom du ställer in den den dagen, så efter att ha gjort affären förlorar du hälften så det betyder 11 dagars ute och din vänster med bara 11 dagar kvar. Så att döma av denna logik tror jag att du inte kan få ögat att ta itu med att förlora hälften av din livslängd.