Anonim

Lies OPEN M.E.P. - 8 av 10 delar öppna (DEADLINE 2020-05-29)

Jag läste kapitel 244 i Magi manga, och en bild längst ned till höger på tidningsomslaget fångade mitt intresse. Jag försöker lista ut vilken manga / anime den tillhör.

Jag har omvänd googlat i det nedre högra hörnet av bilden för att se om jag fick några resultat med killen där. Närmast jag kommer till svaret är webbplatsen för Shounen Sunday [archive.org den 30 december 2014]

Om du rullar lite ner kan du se honom sitta där. Söker efter titeln 闘 獣 士 på mangaupdates avslöjar att det är Toujuushi.

Omslaget säger att det är serieiseringen av historiens tredje avsnitt, som matchar beskrivningen på mangaupdatum.

8
  • 1 Jag tror att det verkligen är Toujuushi efter att ha tittat på det efter att ha sett din information. Tack så mycket för ditt arbete! REDIGERA: Jag hittade den också under namnet Bestiarius och datumet för "3: e" avsnittet var i år bestående av 7 kapitel som får mig att dra slutsatsen att det är korrekt manga!
  • Hittade du flera kapitel? Länken jag tillhandahöll innehöll bara 1 kapitel uppdelat i två delar och det står att det är en färdig serie från 2011: -s
  • 1 Och ja, alternativa namn är: Bestiarii, Bestiarius, Toujuushi Bestialious
  • Jag går för närvarande bort informationen jag hittade här mangaupdates.com/series.html?id=63645 Det verkar som om det var ett skott och sedan har det precis haft en oregelbunden frisättningshastighet.
  • Du kanske vill "acceptera" hans svar genom att klicka på krysset nära röstsymbolerna upp / ner istället för att göra ett annat "svar" på frågan :)