Anonim

Nigerianska senatorer debatterar förebyggande av koronavirus

Jag är mitt i Psycho-Pass säsong 1.

Utan att förstöra, vilka stater förutom Japan har ett (eller?) Sibyl-system? Det finns denna del i avsnitt 13 där 'värld' snarare än 'Japan' används. Täcker Sibyl-systemet hela världen? Gäller det eller gäller dominerarna någon någonstans, även i Antartica eller International Waters? Använder polisen i tredje världsländer dominatorer?

Jag tvivlar starkt på att Japan är det enda stället som har ett / Sibyl-systemet, för jag förstår inte varför FN bara skulle tillåta Japan om det inte var överens eller inte skulle följa Japan om det gick med på det. Det är som The Walking Dead: Jag tvivlar starkt på att det bara är USA som är smittade. I så fall skulle FN sannolikt redan ha ingripit.

Om något av dessa inte kan besvaras utan spoilers, använd>! och ange graden av spoilers (eller vad som helst är webbplatsens policy för frågor som denna).

Uppenbarligen måste detta göras med (större) spoiler. Spoilern nedan för att bara svara på din fråga.

Uppenbarligen är japan den enda som drivit Sibyl System (eller något system lika). Detta faktum visas i filmen.

På sidan noterar (denna spoiler innehåller stor tomtspoiler - fortsätt på egen risk),

Filmen visade också det faktum att hela världen faktiskt får dyka i styrning - anarki överallt. Då bara Sibyl System bevara fred i Japan. För att inte tala om hur Sibyl System lyckades byta ut hela Japans dietmedlem och övertygad om att mäta samhällets psykopass - som en följd av Akanes begäran i säsong 2.

Jag hoppas att du ska avsluta Psycho-Pass och komma igenom säsong 2 (inklusive filmen förstås).

11
  • ummm tack hehehe. så huruvida andra stater förutom Japan har sibyl / dominators är en spoiler för psycho-pass? tänker mer på det, jag tvivlar starkt på att Japan är det enda stället som gör det för jag förstår inte varför FN bara skulle tillåta japan om de inte var överens eller inte skulle följa japan om de kom överens
  • 1 Jag tror att du kan vänta tills du tittar på filmen, även om den inte är idiotsäker. eftersom psykopassens natur att tro på någon form av orakelmaskin fortfarande är svårt för de flesta, för att inte tala om deras hemliga natur om hur de faktiskt fungerar - precis som hur vi inte kan lita på internet för integritet och sådant. för att inte tala om huvudpoängen med psycho-pass är konflikten om att acceptera orakelmaskinen.
  • Okej bra tack Tezla hahaha. mina frågor är inte dumma; är de? Det är som The Walking Dead: Jag tvivlar starkt på att det bara är USA som är smittade. I så fall skulle FN sannolikt redan ha ingripit.
  • 1 ... PP kan ha haft nytta av att göra något lite som vad OUAT eller HTGAWM gör. Nåväl, hoppas att det svarar på din fråga. Tack
  • 1 ja, det relaterade. det är därför jag hoppas att du kommer ikapp snart med säsong 2 och film. den första spoilern är filmen, den andra är säsong 2.