Anonim

【MMD】 Smooth Criminal 【Naruto Z】 😂

Jag kommer inte ihåg exakt vilka avsnitt de var, men det fanns flera punkter där Sasuke tydligt indikerar att han tycker att Naruto är hans bästa vän. Varför är det så? De kommer aldrig riktigt ut som nära vänner - mer som medarbetare med en konkurrenskraft (och så småningom raka fiender). Sasuke verkar alltid vara fokuserad på Itachi snarare än Naruto och uttrycker ständigt svartsjuka på Naruto. Jag kan på ett sätt förstå varför Naruto skulle vara så fixerad på Sasuke (de har liknande bakgrunder och han är den första pojken som Naruto kan lära känna och ha konstanta interaktioner med) men Sasuke verkar visa denna fixering senare när Naruto plötsligt blir bra. På ingen tid behandlar Sasuke honom som en bästa vän eller nära person.

2
  • På ingen tid behandlar Sasuke honom som en bästa vän eller nära person är inte sant, båda tänker varandra som raibaru och Sasuke uttrycker sig inte uttryckligen men Naruto gör det, jag tror att titta på de sista episoderna där de kommer ihåg sitt förflutna efter att de kollapsar och inte kan röra sig kan ge dig lite information
  • Den sista striden visade en viss koppling mellan de två men inte så mycket att säga vänner. Empati är inte vänskap även om det ofta finns i ett sådant förhållande. De har också olika typer av ensamhet. Sasuke påpekar till och med det genom att säga att han hade en familj men de dödades alla medan Naruto aldrig hade en i första hand så även om det verkar som om de befinner sig i en liknande situation är det väsentligen annorlunda. Som sådan är jag inte säker på om den anledningen verkligen fungerar.

+50

Naruto är Sasukes bästa vän eftersom han faktiskt är hans enda riktiga vän. Jag ska täcka den ursprungliga karaktärsutvecklingen och den slutliga ledningen upp till shippuden och försöka förklara kärnan i förhållandet mellan Sasuke och Naruto. Det här kommer att bli ett långt svar, därför ber jag om ursäkt i förväg om jag går lite av rälsen. :)

Från sin barndom var han lika ensam som Naruto. Båda hade inget riktigt släktskap med någon. Narutos fixering mot Sasuke var ett liknande hinder som flickornas förälskelse på honom. Han bryr sig bara om starka och det kan ses som hans intresse för endast den starka Genin som Lee, Neji och Gaara. Detta förändrades med Team 7. Från deras första riktiga uppdrag (Land of Waves Arc) insåg han vad "teamwork" kunde göra som Kakashi pratade om. Ingenting hjälper till att skapa släktskap på ett sätt än att möta motgångar tillsammans.

Om vi ​​tittar på Våglandet ser vi Sasukes karaktärsutveckling:
1. Förakt för Naruto


2. Förverkligar lagarbete och synergi: besegrar Zabuza första gången


3. Träna tillsammans: Nöjdhet


4. Rädda Narutos liv genom att offra sitt eget (han vet inte att han har en rustning)


I de tre första bilderna kan vi se Sasuke har ett mycket liknande ansiktsuttryck, men genom sammanhanget kan vi se att hans attityd har förändrats mycket! För första gången i sitt liv upplever han kamratskapskänslan.

Den första delen av Naruto är Sasukes resa lika mycket som Naruto. Vi ser Sasuke bilda faktiska obligationer med Team 7 innan de försämras igen. Sasuke hade alltid jagat "styrka" för att besegra och döda Itachi. När han såg Narutos tillväxt försökte han bryta sina "band" genom att förringa honom och försöka undergräva hans självrespekt. Naruto gav dock aldrig upp och följde honom även när han åkte med Sound Four.

Striden vid slutet av dalen är faktiskt en insikt från Sasuke-delen.

  • Han accepterar äntligen att Naruto är hans vän (bäst genom att vara i kraft bara för att han accepterade ingen annan, inte ens Kakashi eller Sakura).
  • Han fattar ett medvetet beslut att "bryta" vänskapen för att uppfylla sin självutnämnda hämndens öde.
  • Han lämnar Naruto vid liv eftersom han inte ville följa Itachi genom att döda sin "bästa vän".

Från flashbacken vet vi betydelsen av "vän" för Sasuke och hans slutliga beslut


Det är intressant att notera att han äntligen erkänner Naruto och möter sina egna känslor för honom som en vän. Detta avslutar den första delen av Naruto som leder upp till Shippuden

2
  • 3 Lång, ja, men mycket väl förklarad!
  • Ja, jag undrade samma sak, men detta fick mig att komma ihåg, tack!

Sasuke känner att det inte finns någon annan som Naruto i hela ninjavärlden som har känt samma ensamhet och smärta som han hade. Därför anser han att han är hans bästa vän.

1
  • 5 Detta kan vara en bra utgångspunkt för ett svar. Kan du förbättra det genom att lägga till några referenser för att säkerhetskopiera ditt svar?

Naruto och Sasuke har något närmare broderskap inte vänskap.

Naruto-tomten behövdes för att det skulle finnas en understruken vänskap mellan dem två (för att underlätta den underjordiska Asura- och Indra-tomten). Jag kände alltid att deras korta tid tillsammans aldrig kunde ha gett ett så stort band. Men jag antar att de alla kunde ha sett varandra som varandra men för olika omständigheter. De har båda samma ursprungshistoria; deras vägar divergerade bara.

2
  • "för att underlätta den underliggande Asura- och Indra-plot" Men skulle detta inte innebära att författaren hade den planen i åtanke redan från början? Finns det bevis på det?
  • Ja du har rätt som verkade typ av återkonkurrens mot slutet. Men genom historien fanns orochimaru och jiraiya och obito och kakashi som följde ett liknande mönster. Min poäng är att vänskapen inte verkade fullt utvecklad, men de hade ett slags band på grund av deras liknande uppväxt.

Det sägs i säsong 3 att Naruto är Sasukes bästa vän. Naruto såg att Sasuke var ensam precis som han. I stället för att prata med Sasuke som blev hans vän blev han en rival.

i alla fallnär tiden gick började de bli vänner. Precis som vid kajen när de log tillbaka till varandra. Det är bara så att eftersom de kom bättre överens genom sin tid tillsammans i lag 7, hade de blivit vänner. I det här avsnittet säger han tydligt att Naruto är hans bästa vän på grund av tiden de tillbringade tillsammans.

Visar att Naruto är hans riktiga vän, han dödade honom inte. Istället lämnade han honom. Enligt vad Itachi hade sagt, "döda din bästa vän för Mangekyou Sharingan-makten". Han var tvungen att döda en vän, som i sin reaktion var han tvungen att välja Naruto. Istället gick Sasuke bort och berättade för sig själv att det måste finnas ett annat sätt än att döda sin bästa vän (Naruto).

Så hur de blev bästa vänner är genom vad de gjorde i team 7.