Anonim

► Komplett timelapse ◄ Skapande av Soul Taker-skulptur

Det handlar om ett barn som ser ut och låter omkring 10 år gammalt. Han är speciell av någon anledning och måste gå igenom utmaningar eller något. Han har också denna förlorade barndomsvän som älskar honom. Hon är blek med vitt hår och bär som en vit hoppdräkt och som röda vantar på händerna. Hon är superkraftig och skyddar alltid honom även när han inte inser det. Anime är också ganska blodig (så gore möjligen). Han visas också att han aldrig tror på sig själv men människor runt omkring honom gör det.

Vet någon namnet på denna anime?

Enligt vad jag läste här är detta förmodligen Deadman Wonderland

Ganta är den enda överlevande efter att en mystisk man i rött slaktar ett klassrum fullt av tonåringar. Han är inramad för blodbadet, dömd till dö och låst i det mest vridna fängelse som någonsin byggts: Deadman Wonderland. Och då blir det värre.

På Deadman Wonderland tvingas fängslade till brutala dödsmatcher för massornas nöjen, publikens skål dränker ut de uppdelade skriken. Även när Ganta blir vän med Shiro, en ovanlig kvinnlig fånge, krossar hans mörka öde allt hopp - tills han upptäcker den konstiga förmågan att bära sitt utspillda blod som ett vapen. Ganta lär sig att hans nya skicklighet kan vara relaterad till den mördande mannen i rött och avslöjar störande hemligheter som kan avslöja dem som stal hans frihet. Han är fast besluten att se rättvisan fullgöras - men först måste han kämpa för sitt liv i ett fängelse som har en miljon sätt att dö på.

Från MyAnimeList

1
  • 2 ni är fantastiska! haha!

Det här låter precis som Deadman Wonderland. Karaktärerna du beskriver är Shiro och Ganta. Shiro är den vithåriga barndomsvän och Ganta huvudpersonen som låter och ser ut som en 10-åring. Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Deadman_Wonderland