Anonim

Master of Tides - Lindsey Stirling

I den tredje öppningen av Attack on Titan ser vi en man och ett barn som håller hand. Vet någon vilka dessa två personer är? Jag kommer inte ihåg att jag såg dem i mangan.

Eller - om de inte är "riktiga" karaktärer - vad vill den här scenen hänvisa till? Jag kan inte tänka mig någon symbolik i den här bilden ...

10
  • AoT-öppningar innehåller ofta många symboler snarare än faktiska scener. I det här fallet är det är bara en symbolisk bild, så vitt jag vet
  • Ja, det var vad jag tänkte. Någon aning om vad den här bilden kan betyda?
  • Samma som kvinnorna som håller barnet i början. Vi vet inte vem de är.
  • Medan jag håller med om att symbolik är utbredd i alla tre öppningarna, och att många animationer i alla tre öppningarna inte är faktiska scener, tror jag också att innehållet i öppningarna tenderar att ha någon grund i verkligheten eller i det minsta ge oss ytterligare insikt i historien. När det gäller den här bilden ser det definitivt ut som en militäruniform till vänster. Det kan bara vara där för symbolik eller det kan vara ett begrepp som senare avslöjas i berättelsen.
  • Tack hörni. Frågade jag av nyfikenhet. Jag trodde att jag kanske saknade något eller att det fanns en sorts dold symbolik som jag inte fick.

Denna scen är avbildad från Shingeki no Kyojin manga kapitel 86, "Den dagen".

Grisha Yeager och Dina Fritz gifte sig under uppkomsten av Eldia och fick ett barn. Denna baby hette Zeke, som ytterligare förrådde hela Eldia och gick med i Marley Forces.

6
  • Välkommen till Anime.SE! Vi hoppas att du kan njuta av och delta vidare på denna webbplats. Under tiden bestämde jag mig för att lägga till ett ordentligt spoilerblock med >!. Känn dig fri att redigera och förbättra den, eller rollback om det inte passar din stil. Tack!
  • 1 Även om det verkar legitimt, har vi några bevis för att barnet vid öppningen är det här?
  • @Ikaros SNK har några påskägg som detta i OP / ED. Om du har sett säsong 3 ED har det några stora spoilers under kommande säsong 4. Lita på mig, det här barnet är zeke (halvblodsprinsen) och nästa säsong når de källaren.
  • Jag motbeviser inte ditt svar, bara frågar om det finns några fast bevis om barnets identitet. Ja, jag läser mangan och håller med om att ED är ett stort påskägg.
  • Jag är rädd att @Ikaros har rätt. Även om det verkar troligt finns det inga bevis just nu.

Förmodligen är detta inte helt uttryckligt, men enligt denna webbplats (och många andra): http://aminoapps.com/page/shonen-amino/4316391/alerta-spoiler-primera-parte

Det här är händer från Grisha och Zeke.

Det här är Eren Yeagers hand och hans son / dotter med Historia Reiss / Fritz, kan vara Historia Yeager i framtiden. Även om denna teori fortfarande inte kan stödjas av mangan, men jag antar att det är dit den leder, framtiden, baserat på vad mangan för närvarande sprider.

1
  • Jag känner inte mannen. Verkar ganska långsökt om du frågar mig ...