Anonim

Hyakkimaru VS Demon | Dororo 1969 vs 2019 | Dororo Jämförelse |ど ろ ろ シ ー ン 比較

Hyakkimarus mor ber till en staty utan huvud. Vad är denna staty utan huvud?

Statyn som Hyakkimarus mamma ber till är gudinnan av barmhärtighet. Goddess of Mercy-statyn hade ett huvud innan Hyakkimaru föddes.

"Statyn av gudinnan av barmhärtighet offrade sitt eget huvud vid Hyakkimarus födelse så att barnet inte skulle tappa huvudet i sin fars fynd med demonerna.", (Referens - Anteckningar, sv.wikipedia.org/wiki/Dororo_(2019_TV_series))

För mer sammanfattade detaljer om avsnitt kan du hänvisa till följande länk: sv.wikipedia.org/wiki/Dororo_(2019_TV_series)

3
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.
  • Försök att inkludera dem i själva huvudsvaret, inte som en kommentar. Dessutom skulle det vara bättre att använda andra referenser eftersom jag inte kunde se någon hänvisning eller referens till var wiki fick denna information: Staty Goddess of Mercy offrade sitt eget huvud vid Hyakkimarus födelse så att barnet inte skulle tappa huvudet i sin fars pruta med demonerna. Att citera kapitel eller avsnittnummer skulle vara bättre. För att lägga till, om du inkluderar meningar ord-per-ord från andra källor, vänligen ange så att det skulle misstas som ditt eget och skulle anses vara plagierande.
  • Säker. Ditt förslag uppskattas. Tack @ W.Are

Statyn kallas faktiskt guanyin gudinna. Statyn orginal har ett huvud men gudinnan skyddade Hyakkimaru och det kostade att statyhuvudet sprängde av. Egentligen var det bara en gissning från en youtuber. Jag är inte säker på att förklaringen är korrekt men här är en länk till videon. Förklaringen börjar kl 04:07.