Anonim

Sword Art Online: Alicization Episode 24 Blind Reaction - AINCRAD STYLE!

Enligt det andra avsnittet träffades Kirito och Asuna under den första månaden av SAO. Ändå träffas de två år senare igen och det verkar som om de är som främlingar.

Vad hände med dem under de två åren? Förklarar ljusromanerna detta?

5
  • Sword Art Online: Progressiv
  • Det är här det svaga ljudet på 2 år av ****** spelar in, eller hur?

Under de två åren samarbetade spelarna för att rensa golven. Men Kirito bestämde sig för att soloa spelet (starkt påverkat av Sachis dödsep 3). Detta gjorde kontakten mellan andra spelare ovanlig. Även om Kirito var en solospelare deltog han i Boss Battles.

Innan bossstriderna pratade han med andra spelare för strategi. Asuna som en av ledarna och Kirito som en av de starkaste spelarna skulle prata med varandra eller åtminstone vara i samma område.

Det hänvisades till under Gleam Eyes (Boss of the 74th Floor) när Klein hittade Kirito i en fest med Asuna.

I anime, en massa händer med Kirito genom de två åren.

  • Han tar avstånd från andra spelare efter att ha rensat första våningens chef, på grund av att han identifierats som en "Beater" (betatestare / cheater). När han stöter på människor som han känner från den verkliga världen ...

    ... han accepterar motvilligt att gå med i en guild med dem, sedan går de på en razzia och det slutar kosta alla hans vänner sina liv. Han axlar den sorgen under de kommande två åren.

  • Han ber Asuna att gå vidare och gå med i en guild om hon ser en möjlighet på grund av sin styrka.

  • Han fick aldrig riktigt känna till henne under den korta tiden de interagerade när de rensade den här chefen, förutom det faktum att detta var hennes första MMO, och att hon var förvånansvärt begåvad.

Två år senare återförenades de - de kände igen varandra från chefens raid som de gjorde förr då. Det handlar i alla fall om allt de kunde känna igen varandra från. På den tiden har de båda blivit mycket starka SAO-spelare och kämpar i frontlinjen, fast beslutna att rensa spelet.

2
  • 1 Progressive håller inte med dig. Det verkar som om Kirito och Asuna var tillsammans upp till 9: e våningen. T.ex. där betatestare kunde komma.
  • Jag följde utvecklingen av anime, eftersom det är det enda riktiga referensmaterialet jag har till hands.

De möts båda i en guild och försöker slå den första nivån och de bildade en grupp. Kirito blir solospelare och spelar sedan i en guild som heter The Moonlit Black Cats . De träffas sedan igen och liknar varandra. Asuna vill sluta Knights of the Blood Ede men Heathcliff stoppar dem. Kirito utmanar honom, och ledaren visar sig vara Akahiko Kayaba (skaparen av SAO). Som ett resultat försökte Kirito sticka honom, men Heathcliff hindrar sig från att dö med en odödlig sköld. Kirito har sedan en kamp med Heathcliff. Sedan blir Kirito nästan dödad innan Asuna kommer för att rädda honom och dör istället. Kirito säger att han vill vara här för att sova idag.

0

Okej, så kirito träffade först asuna medan han rensade första våningen. De slår sig samman och slår chefen. De träffas senare medan de köper bröd och efter det när kirito sover och hela grimlock-saken händer. Det är i princip vad som händer under de två åren.