Anonim

Spongebob kämpar faktiskt hårt! Reagerar på Spongebob Squarepants Anime

Jag läste några av kapitlen i Dragon Ball Super manga, inte alla. I de jag har sett förvandlades Trunks aldrig till Super Saiyan Rage. Men nu i kapitel 23,

Zamasu säger till Goku att även Trunks kan vara starkare än honom

Även om detta är korrekt eller inte, måste Trunks vara mycket starka för att väcka sådan tvivel. Detta är inte meningsfullt om han bara kan förvandla sig i Super Saiyan 2, för att omvandlingen är tre steg under Super Saiyan Blue (bakom SSJ3, Super Saiyan God och Super Saiyan Blue), och i andra hand Super Saiyan Rage är mer eller mindre i nivå av Super Saiyan Blue, den kan vara i samma nivå, något svagare eller starkare (personligen tycker jag att det är en starkare omvandling, men det finns ingen officiell information om detta ännu) Så min fråga är, blev Trunks förvandlade till Super Saiyan Rage i något kapitel i Dragon Ball Super manga?

1
  • lägg upp din kommentar som svar

Nej, Super Saiyan Rage-omvandlingen har inte sett i mangan än. Jag tror faktiskt att mangan inte alls planerar att införa SSR. Det som är viktigt att komma ihåg här är att manga-versionen av Trunks är MYCKET starkare än i anime. Närmare bestämt, när Trunks och Goku spar i mangan är ssj2 Trunks uppenbarligen lika stark som ssj3 Goku.

Den relevanta mangapanelen är sidan 35 i kapitel 15:


1
  • Jag tror att mangan officiellt har avslutat denna båge nu, och Trunks har inte visat något utöver SSJ2 som jag minns. Det här kan vara värt att uppdatera.