Anonim

Aminé - Caroline (officiell video)

Jag kommer ihåg att anime-serien kretsade kring två tjejer, en äldre och en yngre. Den yngre var en slags Android-slags och hon var ledsen för att hon ville ha ett hjärta.

Flickorna var båda klädda som pigor och den yngre flickan hade kort orange hår.

Det var en äldre anime för säker, jag måste ha sett det runt slutet av 90-talet eller tidigt 00-talet.

I slutet av anime gick den yngre Android-flickan in i någon form av anläggning, förmodligen en regeringsanläggning, av någon anledning.

Jag kommer tydligt ihåg att slutet var lite våldsamt, den äldre flickan (jag tror att hon också var en Android men med ett hjärta) kom för att rädda den yngre flickan och de föll ner en enorm cirkulär groptyp medan de blev skjutna på.

Jag är ganska säker på att de överlevde men jag kommer inte ihåg namnet!

4
  • Kommer du ihåg hur tjejerna såg ut? hår / ögonfärg, ålder, några egenskaper? Såg animeringen gammal eller nyfiken ut?
  • Jag älskar hur det här inlägget redigerades av 5 olika personer under de senaste 10 minuterna, bara för att få stavningen och layouten rätt.
  • Letar du efter en animefilm eller serie?
  • Flickorna var klädda som pigor är ganska säker! Det är också en anime-serie. Den unga flickan hade kort orange hår. Var säkert äldre animationer, runt slutet av 90-talet och tidigt 00-talet x.x och ledsen för stavfel och dålig layout

Det här låter som Mahoromatic 2 (något vackrare), den andra säsongen av serien som involverar stridsandroider (klädda som pigor i fallet med dessa 2) och spänner över 14 avsnitt.

Från Wikipedia-posten för Minawa, den orangehåriga yngre android:

Minawa introducerades först i Mahoromatic ~ Något vackrare ~. Klumpig och anemisk slutar hon med att bo hos Mahoro och Suguru och gå i skolan under förevändning av att vara Mahoros yngre syster. Hon har en vana att be om ursäkt för allt hon gör, även om hon inte har gjort något fel. Hon påstår sig vara en borttappad medlem i The Management, men avslöjas senare för att ha skickats för att samla information om VESPER: s kamp android Mahoro efter att ha blivit lovat ett hjärta i gengäld. Mahoro övertygar henne dock om att det faktum att hon kan gråta betyder att hon redan har ett hjärta.

Originalserien sändes 2001, men den med Minawa, den orangehåriga flickan sändes 2002. Den första serien hade inte Minawa i den.

Avsnitt 10:

Där fiendens android från The Management säger till Minawa att det är dags för henne att hålla upp sin ände av fyndet, så hon kidnappar Suguru (den manliga ledaren) och tar honom till laboratoriet (där det stora cylindriska rummet är). Mahoro kommer för att rädda honom men fångas, då har Minawa en hjärtväxling och befriar alla men blir skjuten i processen.



Mahoro blir sedan galen och förstör allt



Och avsnittet slutar i en enorm eldkamp (tittar ner i botten av det cylindriska rummet som brinner)

Slutet av andra säsongen:

Är ganska våldsam som en kulmination av både Mahoros livslängd och den sista striden. Det är också ganska sorgligt och kontroversiellt för ett slut.