Anonim

Hur bygger jag min egen webbplats?

Varför hoppades många etapper och nivåer över i Sword Art Online. Du ser att de börjar på nivå ett i första avsnittet men sedan senare hoppar de till högre nivåer.

Varför hoppade tillverkarna över nivåer? Var det för att det skulle ta för lång tid?

1
  • Jag hör att det är lite mer invecklat i de visuella romanerna, eftersom det inte ens håller fast vid en enda båge för det första kapitlet.

SAO började först som berättelse för skrivtävling. Men det var för långt, så författaren deltog inte i tävlingen utan publicerade den istället på webben. Efter det blev den mycket populär så författaren fortsatte. Detta innebär att han aldrig planerat att skriva mer. Det sägs också att han var ganska ung och det var hans första verk. Det förvandlades senare till lätta romaner.

Det började med SAO-delen med första kapitel som introduktion och hur de fastnade i spelet. Nästa kapitel hoppar över 2 år framåt och hur Kirito rensar spelet.

Nästa kapitel är sidoberättelser som sker kronologiskt någonstans under de två åren.

Därefter kommer ALO och resten.

Så det är uppenbart att det inte kommer att finnas någon kontinuitet, för författaren ville aldrig skriva en sådan berättelse. Och som Ikzer sa, skriver han om / omkonkurrerar historien med SAO: Progressive

Det har många anledningar. Först, i de ursprungliga romanerna är de lite mer förklarade, men inte mycket, så även i det ursprungliga skriptet hoppades det över. Kanske i första hand allt som händer däremellan var mindre intressant.

Men från och med detta år har Reki Kawahara (romanens författare) börjat skriva avknoppningen: Sword Art Online: Progressiv, som förklarar exakt allt som händer däremellan under Aincrad storyarc.