Anonim

Polaris - Crooked Path (OFFICIAL AUDIO)

Jag har läst Naruto Wiki-sidan för Hashirama men jag kunde inte hitta hans ålder. Jag vill bara jämföra den nuvarande Naruto (i anime inte i manga ... det vill säga ingen vismakt än ..) med Hashirama när han var 17-18 år ...

Som många gånger föreslagits att båda har stora chakra-reserver men Hashirama påpekar att naruto har nästan samma mängd chakra som honom, dvs. inklusive Kuramas chakra ... Så när Naruto skulle vara i sin bästa tid, till exempel 25 år kommer han att kunna konkurrera med Hashirama (utan att använda Kuramas makt)?

2
  • Vad frågar du? Hashiramas ålder som du beskriver i frågetiteln, eller om Naruto kommer att kunna konkurrera med hashirama vid 25 år
  • Relaterat: Kan Madara dödas med en Death Note?

Det har antydts att chakra reservoarer av en ninja ökar när de går till vuxen ålder. När Hashirama antydde att den nuvarande Naruto har nästan samma mängd chakra (Naruto + Kurama), han jämförde faktiskt med Hashiramas chakrareservoarer när han var i hans vuxen ålder / mest kraftfull.

Eftersom Naruto har mycket mer att gå till vuxen ålder är det möjligt att han kan överträffa Hashiramas chakra, men bara i samband med Tailed Beasts chakra inuti honom.

Hashiramas chakra är emellertid allt hans och det visades aldrig att han "lånade" chakra från Tailed Beasts. Men Naruto har makten från Sage of Six Paths. Men i serien har det aldrig antydts att den kraft som mottas från Sage ökar Narutos chakrabehållare.

Därmed,

  • Vuxen Narutos + Tailed Beasts chakra> Harshiramas chakra i vuxenlivet.
  • Vuxen Naruto utan Tailed Beasts chakra KAN VARA (mycket troligt)