Anonim

Frelon K - Ritual of Rain Primitive River

Jag har sett detta delat flera gånger på Tumblr, Facebook och forum. Men jag har aldrig hittat källan.

Var kommer kattflickorna ursprungligen från, och varför är de så ledsna: '(

Genom att beskära ramen fick jag veta via IQDB att det här troligen är från UFO-prinsessan Valkyrie. Dessa kattflickor verkar vara Catgirl Maid Squadron, också avbildad här, som tjänar Miss Sanada, en annan catgirl som är chefstjej för Valhallas kungafamilj.

Hårfärgerna och de ungefärliga hudfärgerna matchar också här, och "maid" -beteckningen förklarar kläderna i GIF.


UFO Princess Valkyrie, som också är känt som UFO Ultramaiden Valkyrie följer Kazuto Tokino, som bestämmer sig för att driva sina farfars badhus. Tyvärr, förutom hans brist på färdigheter, förstör en främmande prinsessa som heter Valkyrie från Valhallas planet badhuset och nästan dödar Tokino efter att hon kraschar in i det. För att rädda honom kysser hon honom, men i processen överför hon hälften av sin själ till honom (vilket tvingar henne att stanna hos honom) och blir också en åttaåring.

Serien var ursprungligen en manga, även om den också har skapat en anime-anpassning. (MAL-länk.)

Den exakta ramen som används här är från avsnitt 8 i den andra säsongen, lite mer än fyra minuter in. Tidigare skämdes pigorna av fröken Sanada, som hänvisar till dem som "pigor A, B, C och D", och vägrar att använda sina riktiga namn (som hon kanske har glömt). Senare, när pigorna föreslår att de tar Valkyrie till bergen själva, efter att hon inte kan gå på skolresa dit (för att Tokino inte går i den skolan) berömmer Sanada dem, men hänvisar fortfarande till dem som "Maids A, B, C och D ". Detta uppmanar detta "Du är så elak!" svar i undertexterna i GIF.

3
  • 3 men ... varför är de så? ledsen?
  • 1 @ z : Google säger att det kan vara från avsnitt 8 av andra säsongen, där någon som jag antar är Sanada är hård mot pigorna och vägrar att adressera dem av något annat än " Tjejerna A, B, C och D ", men jag kan inte hitta de exakta ramarna som används i GIF just nu.
  • @ ʞɹɐzǝɹ: hittade det - tydligen missade jag en andra instans av "du är så elak" i undertextsutskriften som jag hänvisade till.