Anonim

Desiigner - Panda (Official Audio)

I anime djävulen kanske gråter, i ett avsnitt möter Trish och Lady varandra och båda känner redan Dante (som måste hindra dem från att döda varandra).

Trish träffade Dante först i Devil May Cry och Lady i Devil May Cry 3.I Devil May Cry 4 verkar båda vara i det från vad jag har läst, men inte heller visas i Devil May Cry 2 innan Dante är fångad i Demon World.

Så jag undrar när när Devil May Cry anime inträffar med avseende på tidslinjen för serien?

0

Det grundläggande svaret är "det gör det inte" - anime var inte kanon för spelen. Spelens tidslinje är:

3: Dante är ung, har inte startat sin byrå ännu, vi möter Virgil som en människa (ja, hälften människa), han möter Lady.

1: Dante möter Trish och vi lär oss att Virgil blev Nelo Angelo.

4: Både Lady och Trish är med i detta.

2: Dante fastnar i underjorden och vi lär oss aldrig vad som hände efter eftersom de gjorde en dum omstart istället för en uppföljare för DMC 5. Dessa händelser nämns inte i andra spel så det är det sista spelet i tidslinjen. Det finns inga officiella kanonverk som hänvisar till vad som hände efter.

I anime känner han både Lady och Trish så det är inställt efter 3 och 1 och före 2. Det kan vara före eller efter 4 men jag skulle gissa innan eftersom anime gjordes före spelet men det finns inget riktigt svar för, som jag sagt, anime är inte kanon till spelen.

Jag har inga länkar eller något för det här kommer bara från mitt minne - jag ägde alla spel (sålde mitt exemplar av DMC 5) inklusive DMC 3 Special Edition (där du får spela genom Virgils berättelse), två romaner och har hela anime på min hårddisk och har sett alla avsnitt minst två gånger.

I Devil May Cry 5 finns en sammanfattning av händelsen som omfattar anime i tidslinjen som heter "History of DMC". enligt det anime hända direkt efter 1 före 2.

Morrison är fortfarande DMC-agenten som i anime och Patty är 18 från DMC 5.