Anonim

Ras Sparrow & Queen Sparrow - Zion Town

I omkring kapitel 592-596 av En bit, Buggy the Clown nämnde att Silver Rayleigh är Luffys farbror. Detta innebär att Rayleighs syster borde vara Dragon's fru.

Vem är Monkey D Dragon's fru / Luffys mamma?

0

Inget omnämnande har ännu gjorts av Luffys mamma alls, tanken på henne har inte ens tagits upp. Mycket få karaktärer har nämnts för att ha mödrar alls av någon anledning.

På japanska som i många asiatiska länder använder de idén om "farbror" eller "storebror" annorlunda än i engelsktalande länder. Det betyder bara en äldre person du respekterar och innebär inte alls något blodförhållande. Överlägset mest troligt vad som hände är Buggy kallad Rayleigh "farbror Rayleigh" som Rayleigh brukade vara hans första styrman när han var en stuga pojke.

Sammanfattningsvis är det inget som sägs om Luffys mamma eller några tips, och det är otroligt osannolikt att Buggy sa att Rayleigh är Luffys farbror, vilket inte händer i mangan i alla fall.

1
  • Nej du har fel. SBS i kapitel 424 nämner henne

I SBS Volym 44, kapitel 424, antydde Oda att Luffys föräldrar skulle dyka upp i nästa volym, Volym 45.

D: Oda-sensei !! Jag har en allvarlig fråga. Kommer du att rita Luffys föräldrar någonsin? P.N. Mr. Uni, 16 år

O: Hans föräldrar? Jag tror att du kommer att bli nöjd med nästa volym. Bli upphetsad!

4
  • 1 Eftersom Oda sa att de kommer att visas i Nästa volym, folk tror att det är kvinnorna som ler mot Dragon när han pratar om Luffy. Även om folk trodde att han skulle vara Sabo innan han gick in i Dressrosa, och hans karaktärsdesign inte stämmer överens med Sabos. Så inte säker vem pappa killen är, men kvinnan antas vara hans mamma.
  • @peter Den karaktären ser inte ut som en kvinna .. Se magmusklerna på den vänstra bilden.
  • uppenbarligen personen i den röda cirkeln, inte den blå ... Vid den tiden det kom ut trodde folk att blå var sabo (vilket nyligen visade sig fel) och rött var hans mor (kan vara sant)
  • 1 @peter Ja, den röda kanske .. Låt oss se .. Tack för mangaraferensen :)