Anonim

Deltarune GENOCIDE Music - The World Revolving

Mot början (efter OP) av Carnival Phantasm Special Season OVA, de två servitriserna på Ahnenerbe Cafe, Hibiki och Chikagi, kommer in på caféet för att upptäcka att någon har dödat sin medarbetare, Lancer!

Baserat på bevisen på brottsplatsen, vem bland den utvidgade rollen dödade Lancer? Vad var deras motiv (om något)?

3
  • Att inkludera "Baserat på bevisen på platsen för brottet" kan göra detta mycket subjektivt och öppet för diskussion.
  • @atlantiza Jag skulle inte vara så säker ... serien gör många subtila referenser som lätt missas vid en första klocka. Sakura cameos i bakgrunden i scenariot Date all the Heroines.
  • Spoiler! Det är bara ett löpande gag som refererar till Kenny från Southpark. Jag tvivlar på att de ens tänkte på en anledning, de lät honom bara dö.

Lancer som alltid dör är ett skämt i karnevalsfantasm, anledningen till att han dör är eller vem som dödar honom är av liten betydelse. Till exempel, i en av de första episoderna av karnevalfantasmen när kattkaraktärerna pratar med TV: n på hör vi om en man i blått lår som dödades i en bilolycka. Det är naturligtvis Lancer, och han dog bara utan anledning.

För ditt fall kunde dock inte många ha dödat honom för att vi kan se svarta nycklar i hans kropp, kyrkans vapen. Det betyder att en präst måste ha dödat honom.

Den enda personen jag kunde se göra skulle vara Kotomine, för vi ser honom också be Grail-kun att göra något för att Lancer är helt värdelös, och Grail-kun ger honom "Servant Stärkningsverktyg" (Kökskniven på bilden) .

3
  • 1 De svarta tangenterna är vettiga ... men vad händer med kökskniven?
  • 1 Det ser mycket ut som "Friend-maker" från Grail-kun, så kanske Kotomine försökte bli vän med Lancer men det gick inte som planerat.
  • 3 Det verkar vara "Servant Strengthening Tool!" Jag tror att vi har vårt motiv nu. Om du tar med det i ditt svar accepterar jag det.