Anonim

Bowflex® Framgång | Max Trainer®: Mitch

Jag tittade på Pokemon Sun Moon. I svaret på denna fråga "Varför blev Ash ett barn tillbaka i Sun Moon Series?" det står att Ash aldrig åldras så uppenbarligen att han inte blev barn.

Men varför behövde han gå på Poke-school? Han vet mycket om Pokémon och han fortsatte till finalen i förra ligan (Kalos)

3
  • Det är bara det att vid varje ny serie gör de som om Ash är allt för att lära sig igen. Det var redan så i svart & vad händer om jag kommer ihåg det rätt. Han visste inte hur man skulle fånga Pokémon i början. Och jag tror att anledningen kommer från det faktum att om han behöll hur han visste och allt är Pokémon skulle ingen kunna besegra honom tror jag (se hur många ligor han gjorde till exempel, varför är han inte redan den bästa mästaren någonsin? )
  • @Ise U kan förvandla det till ett bra svar om så plzz svara ...
  • Han behövde inte. Han ville. Han fastnar alltid i vad som intresserar honom.

Som jag sa i kommentarerna är Pokémon en serie som har funnits länge. Men det är fortfarande mest riktat för barn.

Medan barn som tittar på de första nu är vuxna, skulle det vara konstigt att ha en Ash-unge, proffs på Pokemons och redan vet allt.

Så vid varje början av en ny serie förklarar de allt igen för de nya barnen som tittar på och för att det är viktigt att se framsteg. Om Ash redan visste allt, hade alla Pokemons från olika regioner, skulle det bli tråkigt att följa honom på sin resa eftersom han säkert kommer att vara mycket starkare än de flesta av sina motståndare.

Genom att göra som om Ash inte visste något i början av varje serie, kan du sedan följa igen är evolution och växa upp med honom.

(Ledsen för dålig engelska eftersom jag är fransk, och hoppas att du fortfarande förstår)

Ash går tillbaka till skolan för att han ville. I det första avsnittet av Sol och måne -serien, Ash och hans mamma åker på semester till Alola-regionen. Där blir Ash glada över att se nya Pokémon och besöka Pokémon School. Eftersom han älskar Pokémon så mycket, tilltalar tanken att lära sig mer om Pokémon honom, så han bestämmer sig för att stanna i Alola för att lära sig på skolan. Han behövde inte gå tillbaka till skolan, men Ash hamnar alltid i spänningen över vad som händer och vad som intresserar honom. Så anledningen till att han gick tillbaka till skolan är att han ville gå.

Även om det kan tyckas ovanligt finns det inget som är väldigt otroligt här. Ash fastnar rutinmässigt av spänning över tävlingar och festivaler, särskilt sådana som har att göra med Pok mon (som är de flesta av dem, om inte alla). Man behöver bara undersöka alla tävlingar som han ivrigt deltog i, som inkluderar en bug-catching-tävling, olika flygsporter, olika tävlingar, en brandbekämpningstävling, filmskapande tävlingar och många fler. I Sol och måne Ash har redan gått in i ett pannkakalopp, spelat en omgång Pokémon Base, gjort en scavenger-jakt och tävlat i ett Charjabug-lopp. Så förutom den tid som skolan tar, är det inte mycket av en förändring för Ash att bli upphetsad över skolan och anmäla sig (och i alla fall har han tydligen fortfarande gott om tid att träna, utforska Alola och ta öns utmaningar).

Han blev inte barn, det var hans eget beslut att gå med i pokemon-skolan eftersom han tyckte att det var coolt och det hade coolt pokemon

Fram till nu var spelen som anime baserades på en stor karta med 8 gym med rutter som anslöt till varje stad och stad och spelaren behövde ta hela vägen till olika städer, som i anime kommer ut som ett äventyr att aska som spelaren.

Men i Sun and Moon-spel förändrade GameFreak formeln, det finns inga fler stora städer och rutter utan centrala områden och kanske till och med liten by på 4 inte så stora öar, vilket gör att spelaren går fram och tillbaka och gör de utspridda Island Challenges till få Z-kristaller, även om spelet inte har förändrats så mycket äventyret gör en stor skillnad från de andra Pokémon-spelen, men det långa spelet beror inte på den stora kartan som i föregående spel utan på grund av uppdragen och historien, så i anime kommer den vanliga Ashs äventyrsstil inte att fungera med Sun and Moon formeln eller kommer antingen att vara riktigt kort (ungefär som Orange Island ligan), så studion bestämde sig för att ändra formeln för anime också och ta tillbaka Ash till skolan medan han möter de nya arterna, Alola-formerna och öns utmaning inom skolans ramverk, även om Ashaska själv har mycket kunskap om Pokémon.