Anonim

My Big Brother 「AMV」 ▪ Emotional Movie Of Uchiha Itachi (2015) ▪ (HD)

Är det möjligt att Kakashi och Obito är bröder? Ingen av deras mammor nämns, och det skulle förklara hur Kakashi väckte Kamui efter att hans ögon togs.

3
  • Bara för att deras mammor inte nämns betyder inte någonting. Också Obitos mamma har nämnts lite av sin mormor som sa att hon dog tillsammans med sin man, Obitos pappa, samtidigt som hon skyddade honom. Medan vi å andra sidan inte vet någonting alls om Kakashis mamma, så antar vi att vi antingen måste anta att hon dog medan hon födde honom (det eller hon dog med något annat), eller bara lämnade Kakashi och Sakumo, Kakashis pappa. Vilket jag är ganska säker på att hon inte skulle göra.
  • Dessutom är Kakashi och Obito väldigt nära i ålder, så det hade varit svårt för samma kvinna att föda dem ungefär samma tid.
  • Den enda anledningen till att Kakashis Mangekyo vaknade var att Obito väckte det när Spoilers: han såg Rin dö.

Nej, de är inte bröder. Obito's Sharingan har förmågan att använda Kamui. Eftersom både Obito och Kakashi delar den delningen kunde båda låsa upp Kamui.

Obito ger Kakashi sitt vänstra öga, som har förmågan att använda Kamui för långa avstånd. Obito får använda sitt högra öga, som bara kan använda Kamui med kort räckvidd. Det var därför Kakashi kunde låsa upp Kamui. (Specifikt långväga varianten).

Kakashi kommer också från Hatake-klanen, medan Obito kommer från Uchiha-klanen.

3
  • Finns det några hänvisningar till Kamui för lång räckvidd och kort räckvidd? Kakashi kan använda Kamui både på långa avstånd (Ex: mot Deidara) eller till och med kort räckvidd (Ex: mot Pain och Madara). Jag tror att båda kan använda Kamui i båda intervallen.
  • @VarunRao Obito är mest känd för att använda kamui på sin egen kropp. Du kan läsa om variationerna av kamui här: naruto.wikia.com/wiki/Kamui
  • Wow!! Tack för informationen. jag visste inte det

Eftersom Kakashi är från Hatake-klan och Obito är från Uchiha-klan så tror jag inte att de kan vara bröder.

Även i wiki står det att:

Kakashi lär ut vikten av lagarbete, en lektion som han, precis som Sharingan, fick från sig barndomsvän, Obito Uchiha.

Så det är ganska klart att Obito var Kakashi-barndomsvän inte mer än så.

Nej, de är inte bröder. Obito är från Uchiha-klanen, medan Kakashi är från Hatake-klanen.

Dessutom skulle de vara bröder inte förklara varför Kakashi kunde aktivera sin Sharingan eller Mangekyou.

Sharingans fungerar även efter att ha transplanterats, och det var därför Kakashi kunde använda sin - det är dock värt att notera att det sätter mycket mer belastning på honom än vad det skulle göra för en "infödd" Sharingan-användare. Som med alla andra Mangekyou-användare väcktes Kakashis och Obitos Mangekyou när de upplevde stor förlust av någon nära dem (Rin, i deras fall) - det har ingenting att göra med att de är relaterade av blod.