Anonim

Soulcalibur 5 - Issei VS. Xenovia

I den sista delen av andra säsongen av Gymnasium DxD, det är en strid mellan Issei Hyodo och den vita drakens värd som använde en speciell skicklighet som heter Divider som delar upp sina fiendes krafter till hälften varje gång han använder.

Issei lyckades bli av med den från den vita draken eftersom det var ett fragment av magisk enhet som fästes på vitdrakens tillbehör. Sedan, efter att Issei besegrat den killen, får han Divider Fragment och smälter det med sin Dragon Booster på sin högra arm.

Jag hoppades att han skulle använda den delande makten senare under nästa säsong, men vad hände med det? Var gick den makten?

1
  • Välkommen till Anime & Manga Stack Exchange. Jag försökte klargöra titeln utifrån min förståelse av frågestrukturen så bra jag kan, men om den är felaktig är du välkommen att redigera och klargöra / förbättra den mer. Tack.

Ja, han har fortfarande den gudomliga delaren. Issei tog en juvel från valis heliga redskap och därför kunde han kontakta föregångarvärdarna för den vita försvinnande draken som låter honom använda gudomlig delning.

2
  • Redigera: Issei tog en juvel från valis heliga redskap och därför kunde han kontakta sina föregångare av en vit försvinnande drake som låter honom använda gudomlig delning. Jag kan inte komma ihåg om han använder den igen sedan jag slutförde den här serien för 2 månader sedan.
  • 3 Inkludera relevanta källor och lägg aldrig förklaringen till ditt svar i en kommentar. Du kan alltid redigera ditt inlägg.