Anonim

Vi förstår äntligen The Incredible Hulk MCU-trilogin

i Fate Zero, Avsnitt 10 - Rins äventyr visar hur hon tvingades flytta ut från Fuyuki med sin mor av sin far som förberedelse för det 4: e Holy Grail War, men flyr hemifrån när hennes vän Kotone försvinner som andra barn från sin skola och Rin deltar i begravningen av en av barn som hittades stympade i Fuyuki.

Enligt Wikia för Kotone står det

Det antyds att Kotone möter samma grymma öde som de flesta av Ryuunosuke och Casters andra offer under romanen. ... Hon hänvisas aldrig igen efteråt. Animeversionen av händelserna spelar annorlunda ut, eftersom Rin lyckas följa Ryuunosuke till en gammal byggnad där han håller ett antal barn. Hon hittar Kotone bland dem, och hon lyckas rädda dem alla genom att krossa magecraften som höll dem i en trans. Kotone återvänder till skolan efteråt med de andra offren.

Nu när jag tittar på avsnittet kan jag se hur man sparar Kotone för att Rin ska studera mer för att bli Magus hon blir i Fate / Stay Night men jag undrar, vad anses Kotones öde i kanonen (löst används med tanke på) och om hon dör i canon hur påverkar detta Rins motivation för studier?