Anonim

Skriv om Rota Lua Parte 5 FINAL - Uma lua de mel eterna é um desejo pecaminoso

I anime-slutet av Rewrite säsong 2 (Moon och Terra) kallade tjejerna Kotarou som sin bekanta med vetskap om vem han är / var? De var fortfarande barn när han var runt dem och försökte rädda jorden. När han förde dem till månen, till Kagari säsong 1, kom ihåg flickorna sina tidigare liv eller alternativa vägar? Kan någon förklara slutet för mig, jag är inte säker på om det var ett bra eller dåligt slut. Han slutförde sitt ursprungliga mål, men var det bra för att uppfylla sitt löfte?

Det är många frågor men de är alla relaterade till slutet av säsong 2, varför jag inte gjorde flera trådar för detta utan bara en. Jag är inte riktigt intresserad av romaner eller skabb (ja det är konstigt vet jag) så jag skulle uppskatta det om någon kunde förklara slutet. Fram till den punkt där han trodde att han inte kunde döda henne men valde att gå emot sin egen instinkt kunde jag följa berättelsen, men efter det kändes allt ganska rusat och jag tror att de som bara tittade på anime kanske har missat mycket viktig information.

6
  • Jag skulle vilja hävda att slutet är ganska tvetydigt i förhållande till de flesta frågorna. Det enda som är säkert är att Kotarous handlingar slutade konflikten mellan Gaia och Guardian och gav mänsklighetens framtid. Allt annat är irrelevant.
  • Allt beror på hur du tolkar allt som händer i epilogen. Du kan tolka det litterärt, eftersom Kotarou själv kallas och går på månen. Eller metaforiskt, där Kotarous essens kallas och "gå på månen" tas som metafor för hans förmåga att resa i rymden.
  • Det påminner mig, var inte slut på konflikten mellan Gaia och Guardian den enda anledningen till att han skickades till jorden efter simuleringarna på månen? Om så vore fallet är detta verkligen ett bra slut. Jag är dock inte säker på om det är hans väsen. På grund av omskrivningen brände han igenom sin livsstyrka som han förvandlades till ett träd som i grunden bara förändrade hans kropp, vilket betyder att han fortfarande lever / levde men bara krävde någon källa till livskraft för att få en "mänsklig" kropp igen.
  • Det finns också skillnad mellan originalomskrivning och omskrivning +. I originalet verkar han inte komma ihåg någonting. Medan han var i + minns han tjejerna.
  • I början av + kom han inte ihåg någonting heller, för allt visste han att han bara var en jägare med några farliga specialkrafter som han förstod under kriget. Så småningom kom han i kontakt med tjejerna av "slump" och i sista avsnittet återfick han äntligen sina minnen om tjejerna. Under den första säsongen började han komma ihåg mycket så småningom. Men det berodde främst på att säsong 1 var en massa simuleringar för själva saken, som var i säsong 2 som avslutade konflikten så att Kagari kunde ha några "minnen att vara förtjust i".

Jag tror att den andra säsongen avslutades med ett bra slut. Mina skäl till det är att Koutarou hade samma förhållande till nyckeln i slutet, men de verkade alla vara tillbaka till hur de normalt var, skolkläder och alla andra saker. Jag vet inte varför men jag fick en känsla av att de gasade inte bara för att de två kyssade, utan för att de kände till dem två så det var ännu mer överraskande.

Ett dåligt slut i mina ögon skulle ha hållit honom klädd i sin butlersdräkt och inte haft scenen där de ser ut att prata tillfälligt medan de gick på ljusets väg på väg till månen.

Slutsatsen är att vädret du tittar på eller inte säsong 1 båda säsongerna har samma historia den enda skillnaden är att säsong 1 slutar med negativt slut och säsong 2 slutar med positivt slut så jag rekommenderar att titta direkt säsong 2