Anonim

Projekt S4 | Vägen till toppen av stilen

Misaka Mikoto verkar känna till systrarna före Sister's-arc, som hon säger både i prologen för den första LN och Railgun-manga:

Har du hört hur min DNA-karta förmodligen analyserades och militära systrar skapades baserat på den?

Hur visste Mikoto om systrarna då? Hon fick reda på under Sisters Arc (som hände senare) att Sisters existerar och ryktet sprids bara då också (åtminstone verkar det för mig). Hur kunde hon berätta för Touma om dem?

1
  • Något jag märkte är att Railgun-avsnitt inte är i kronologisk ordning enligt den faktiska Index-serien. Till exempel ska vissa avsnitt i Railgun säsong 2 faktiskt äga rum före några av episoderna i Railgun säsong 1.

Efter att Mikoto träffat Nunotaba Shinobu börjar hon undersöka henne och hittar sin koppling till det 7: e medicinska forskningscentret, som undersökte hennes DNA-karta för att skapa en armé av nivå 5-kloner.

Detta omfattas av Railgun manga och Railgun S anime.

Ursprungligen trodde hon att Sisters-projektet övergavs eftersom klonerna bara skulle vara nivå 3 (därmed inte förverkligade planen för en armé med nivå 5-kloner), men det är inte förrän senare att hon inser att systrarna användes för nivå 6-skiftprojektet.

Offertet du har lämnat kommer från den första av ljusromanerna, som äger rum den 19 juli.

Det var den 19 juli. Felet låg i det datumet. Eftersom sommarlovet skulle börja nästa dag ...

Railgun-versionen av Sisters-bågen sträcker sig från 10 augusti till 22 augusti, enligt wiki.

Så Misaka hade hört rykten om systrarna i flera veckor, åtminstone innan han kom ansikte mot ansikte med en.

Den fullständiga versionen av ditt offert är:

”Hah. Låt mig inte skratta. Vad handlar allt om ”Guds hjärna”? Har du hört talas om de förmodade militära systrarna som skapats baserat på en analys av min DNA-karta? Det verkar för mig att dessa lukrativa biverkningar är viktigare än det målet. ”

Om du läser Railgun-mangaversionen av det mötet kommer du att se att Misaka har ett uttryck i ansiktet som "Verkligen?" Människor tror det faktiskt? '

Med tanke på hur bedrövad hon var när hon fick reda på att systrarna var riktiga, tror jag att det är säkert att anta att detta var ett rykte som hon hörde men avfärdades som löjligt.

Med tanke på att systrarna hade arbetat ute under en längre tid är det knappast otänkbart att rykten om deras existens hade spirat.

EDIT: Att läsa om den tredje romanen ledde mig till detta citat:

Men nyligen hade det funnits ett rykte i hela Academy City om att hennes DNA-karta hade använts för att skapa militära systrar. Det var inte så sällsynt. Mikoto var en av de sju nivå 5-talet och en stipendiestudent vid den prestigefyllda utvecklingsskolan för Tokiwadai Middle School. Det hade förekommit oräkneliga grundlösa rykten som om henne. Det var därför hon inte hade trott på rykten.

Eller kanske hade hon helt enkelt inte velat tro det.

Railgun S startar strax före Index och fortsätter genom olika bågar precis ur Misakas synvinkel. Railgun är dock uppspelningen till Index och det mesta äger rum långt före Index. Senare kommer det ikapp och saker börjar hända vid liknande tidpunkter. Eftersom både Railgun och Railgun S inträffar vid liknande tidpunkter och rör sig i samma takt i stativ till anledning att de händer samtidigt. Händelser kommer att hända i Railgun, än systerns båge i Railgun S, och än tillbaka till några av de andra händelserna i Railgun och så vidare och så vidare.

2
  • Frågan är väldigt föråldrad och fel och eftersom jag har läst mangan nu vet jag att det inte har något att göra med anime. Jag kommer att omformulera frågan så det är klart vad jag ville veta.
  • 3 Du borde antagligen bara ställa en ny fråga nästa gång, istället för att helt redigera en annan för att ställa en ny fråga.