Anonim

How to Catfish, Cajun Style - Food Tripping With Molly säsong 2, avsnitt 2

Det finns en Naruto-karaktär som heter Tobi som behåller sin syn genom sin speciella förmåga skall har orsakat en stor mängd makuladegeneration. Följande inkluderar omfattande spoilers.

Enligt min matte har Tobi sin Mangekyo i ganska många år. den är hans Mangekyo, sade han det själv. Så i så fall, varför hade han inte blivit blind ännu? Itachi blev nästan helt blind på under tio år. Sasuke blev halvblind på mindre än ett år (eftersom han missbrukade det fritt).

Så varför har Tobi inte blivit blind? Så vitt jag kan räkna med:

Han ersatte uppenbarligen sitt andra öga, men det hölls bakom hans enögda mask under lång tid, han använde den inte för syn.

8
  • Mycket bra poäng. Jag vet att han tappar ögat bakom sin mask med Izanagi när han bekämpar Konan, men det har aldrig tänkt mig att han skulle vara blind i sitt ursprungliga öga. Undrar om Hashiramas celler har något att göra med det eftersom de har helande egenskaper?
  • Tror du inte att den här frågan har stora spoilers? : S
  • @Alenanno: Spoilers räknas bara om de överskrider titeln. Även om jag är väldigt frestad att lägga till en spoilervarning till titeln också.
  • Jag håller med @Alenanno. Du bör använda spoiler-taggen.
  • Ehhhhh, varför frågar du inte honom själv, han är förutom dig i nästan ett år nu.

Det här svaret innehåller massor av spoilers så jag kan lika gärna göra ett block, redigera om du vill

När Madara räddade Obito från den kollapsade grottan använde han Hashirama Senjus levande klon för att läka Obitos krossade kropp. Det här helade inte bara Obitos kropp utan det gav honom också tillgång till Hashirama Senjus förmågor, träsläppningsförmågan, som man sett när han besegrade ninjorna som ville stjäla Rins kropp. Nu hade Hashirama Senju unika medicinska ninjutsu som botade sig själv utan att bilda några tätningar alls.Så om Obito fick tillgång till träsläpp ninjutsu kan han också få denna medicinska ninjutsu, som i sin tur läkt hans öga genom åren.

3
  • 2 Jag är faktiskt inte säker på om en medicinsk ninjutsu av något slag kan läka en döende Mangekyo. Det sägs att endast ögonbyte skulle fungera. Men jag antar att det är möjligt.
  • @MadaraUchiha Det är trots allt Hashiramas celler, som ingen annan än Uchiha Madara erkände som den största medicinska ninjan, så det är definitivt trovärdigt.
  • @Happy då hur skulle situationen vara i Kakashis fall?

När Tobi ännu inte avslöjas vara

Obito Uchiha

, det visas att han samlar Sharingan-Eyes. Så det skulle vara logiskt att han tog två av dessa ögon för att inte bli blinda.

Kom ihåg: Tobi blev faktiskt arg när han såg att Danzo förseglade Sharingan av Shisui, eftersom han inte kunde använda den längre.

3
  • Hur delar hans nuvarande öga fortfarande samma krafter som Kakashi? Den delen skulle inte vara meningsfull om han hade transplanterat ett annat öga, eller hur?
  • @MCeley: Tänkte inte på det. Kanske beror det på att Kakashi bär Obitos DNA i ögat? Vet inte.
  • 4 Nej. Man såg att när du byter ut ögon förändras kraften i det. Tobi har fortfarande sin ursprungliga kraft i hans högra öga, så det är extremt troligt att det fortfarande är originalet.