Anonim

Crazy Stupid Love Interview w / Emma Stone

I slutet av Final Fantasy VII: Advent Children när Cloud är i det helande vattnet i kyrkan med barnen som får sin Geostigma botad, ser han Aerith och när hon var borta ser vi att Zack lutar sig mot dörröppningen (kan ses i den här videon på Aerith).

När jag först såg filmen minns jag inte att Zack hade några linjer men det finns det Final Fantasy VII: Advent Children Complete med extra scener som jag ännu inte har sett (jag har fått höra att Reno nämner att möta andra turkar som Cissnei)

Så kanske jag saknade det i originalfilmen eller kanske finns det bara något i den fullständiga versionen, men har Zack några rader eller ens gör någonting alls förutom att visas i slutet?

Med tanke på att Zack har sin röstskådespelare listad i originalet Final Fantasy VII: Advent Children... ja, han talade två rader nära slutet.

Detta händer efter Clouds sista kamp

när Cloud är medvetslös efter resterna av Sephiroths självmordsattack. Efter ett tag, Aerith och Zack ha en mycket kort dialog och avvisar Clouds öde från att "gå med" dem.

YouTube-video: japansk röst, engelsk dub.


Med den extra skärmtiden för Zack in Final Fantasy VII: Advent Children Complete, han har också fler rader jämfört med originalfilmen.

1
  • Jag vill påpeka att Zack aldrig är det visad talar i originalversionen av filmen (vilket är förmodligen varför OP missade det). Hans två rader är bara allmän dialog, och sedan går det över till Zack och [spoiler] i slutet av scenen