Anonim

Det finns en lösning på alla problem ವಾಸ್ತು ಹರೀಶ್ ಗುರುಗಳಿಗೆ ಧರ್ಮ ಸಂದೇಹಗಳು, ಅನುಮಾನಗಳು ಕಾಡುತಿರುತ್ತವೆ

I BNA finns viktiga karaktärer som båda kan flyga men fysiologiskt har sina vingar på olika delar av kroppen.

(OBS: Spoilers markerade nedan är från avsnitt 7, 8 & 9)

Varför gör

Michiru (Tanuki) får sina armar att förvandlas till armvingar men Nazuna (kitsune) får ha sina vingar på ryggen och håller armarna

när

båda har samma experimentella bloddjurssyrum och kan båda omvandla / ändra form efter behag?

Är det för att

Nazuna har blivit preparerade för att vara silvervargens religionens idol och att ha vingar på ryggen får henne att se mer änglalik ut medan Michirus vingar är mer praktiska eftersom hon redan vet hur man förvandlar / sträcker armarna?

Finns det en förklaring till en plot Eller är det bara ett designval?

1
  • Oavsett anledning påminner den här typen mig om kitsune mot tanuki tingy från japansk / kinesisk folklore, kända varelser för sin formförskjutningsförmåga. Men jag tror inte att det är relaterat eftersom jag inte har sett serien ...

Michirus omvandlingar är till stor del instinktiva och drivs av hennes emotionella tillstånd och viljestyrka.

Som du noterade hade Michiru redan förvandlat sina armar med viljestyrka.
- Michiru sträcker ut armarna i minst två avsnitt
- Michiru "bulgar" upp armarna för att kasta galna hårda tonhöjder

När hon behövde flyga var det den instinktiva delen av hennes kropp att förändras.

Det bör noteras att hon också byter fötter till fågelfötter, troligen en annan instinktiv förändring. Michiru kan göra mer detaljerade förändringar (inklusive att återgå till en människa och bli en kameleont) endast genom avsiktlig koncentration.

Nazuna, under tiden,

har haft betydligt mer övning på att omvandla. Hon är verkligen en räv, men får sig att se ut som en vargfiskare efter behag (hennes skift är nästan omedelbart när hon och Michiru avbryts oväntat). Hon gör också en övertygande fax av den riktiga Silver Wolf, inklusive att gå ner på alla fyra benen och glöda. Det är troligt att hon kan göra sig själv i vilken form som helst.

Viktigast av allt såg Nazuna detta som ett sätt att bygga sig själv som konstnär. Michirus flygande omvandling passar inte med hennes önskade person av en "söt" varg.

0