Anonim

[묵상] 상한 마음 을 위로 하는 찬송가 피아노 PIANO / psalmer för att trösta ett trasigt hjärta

Hide började blöda strax efter att Kaneki vaknade, men Kaneki hade gått ut från blodförlust och hade svårt att läka.
Sedan finns det den konstiga drömmen som Kaneki hade som får mig att tro att han kanske, som, sovande eller något.

Matade Hide kanske en del av sig själv till Kaneki så att Kaneki skulle läka istället för att dö?

Dölj låt kaneki äta honom så kaneki kan återfå sin styrka och animeens andra säsong följer inte mangan.

1
  • Hej, det verkar som om du har lagt upp ett nytt svar även om du redan har ett befintligt svar här. Om inte detta är ett väsentligt annorlunda svar, överväga att redigera det äldre och ta bort det här svaret för att göra tråden ren :)
+100

Vi skulle inte veta säkert eftersom dessa händelser ägde rum efter att han vaknade och därför är svaret inte enkelt eller ett känt faktum. Bara författaren skulle veta det, men min åsikt är: nej, Hide måste ha tagit skada från en ghoul.

1
  • Välkommen till Anime & Manga, en Q & A-webbplats om anime och manga. Vi är lite annorlunda än konventionella forum i den frågan och svar ska vara fristående (inte "sök på Google efter ..."). Personlig teori är ett acceptabelt svar förutsatt att det finns några förklaringar / källor / referenser för att säkerhetskopiera teorin. Under tiden överväga att ta en rundtur för att förstå hur den här webbplatsen fungerar och njut av ~

Detta visades inte i anime eller i den första Tokyo Ghoul manga. Svaret på detta avslöjades bara i Tokyo Ghoul: re.

I Vol. 15 Kapitel 164,

en scen visades där Kaneki och Hide pratade på toppen av en byggnad. Senare Kaneki frågar Hide för att visa vad han (Kaneki) gjorde mot honom (Dölj). Detta betyder att Kaneki attackerade / stympade Hide men kunde inte komma ihåg det själv. Eftersom Hide inte rymde känslor av ilska eller ånger mot Kaneki genom hela mangan, kan man säga att han antingen låt Kaneki äta en del av honom eller så kanske han har försökt slå tillbaka och misslyckats men förlät Kaneki för vad han gjorde. Personligen tror jag att det förra var det som hände, med tanke på hur Nagachika är.