Anonim

Demon Slayer: Brother and Sisterhood as a Theme in [Kimetsu no Yaiba] 鬼 滅 の 刃 DEL II

I manga # 83 nämns det

Nezukos regenereringshastighet matchar den för en övre måne, och senare nämns att den överstiger regenereringshastigheten för en av de övre månarna

Nezuko har också visat sig vara starkare än en genomsnittlig demon tidigare, när hon till exempel sparkade de starka demonbollarna. Varför är Nezuko starkare än vanliga demoner, med tanke på att hon varken har kampkunskaper eller konsumerar människor för att bli starkare?

Det hänvisades till av flera demoner (som började med trehornad demon med kloner), att hon verkar vara stark på grund av mängden och kvaliteten på det demonblod som hon injicerades för att förvandlas till en demon. Andra möjliga orsaker specificerades inte hittills.

@lentinant nämnde redan en av anledningarna till att Nesuko är starkare än andra demoner eftersom hon kan överleva efter att ha tagit mycket blod från Muzan Kibutsuji.

Muzan Kibutsuji kan försökas döda genom att explodera henne efter att ha injicerat mycket av hans blod i hennes vener, men kanske på något sätt kan hon överleva med så mycket av blodet som gör henne till en mäktig demon.

Ett av avsnittet säger vi att Muzan Kibutsuji skrämmer för Nesukos far när han hittade samma ring och ärr i ansiktet på Tanjiro

bortsett från det, kommer jag att säga att hennes far också var en demonsläktare, kanske undersökte han för att skydda människan från att bli en demon. han kan skapa ett vaccin som en människa kan kontrollera sin vilja efter att ha blivit en demon också. han injicerade sin familj med vaccinet eftersom han visste att Muzan Kibutsuji kommer att följa honom och hans familj i framtiden. det kan finnas vissa begränsningar på ett vaccin som det ska injiceras innan det blir en demon.

kanske för att hon sover mycket och hon erövrade muzans blod. enligt Urokodaki att nezuko återfår sin styrka genom att sova. andra demoner får där styrka genom att äta människor. så länge hon sover får hon mer och mer kraft.

speciellt nu när nezuko erövrade solen :)

2
  • 1 Bra gissning! men hennes styrka kommer från anledningen till att hon fick injicerat så mycket av Muzans blod och hennes familjeblod är på något sätt relaterad till solanvändarens andedräkt.
  • den också! enligt manga använder andedräkt från solen tech din livskraft så kanske det är som när du använder blodkonst men eftersom de är en demon tar den snabba förnyelsen bort den. och kanske kommer vi att se en bättre förklaring till varför muzan (demoner) finns. kanske hjälper det att bättre förstå demoner