Anonim

Varför får inte Sasuke en ny arm i Boruto?

Naruto återhämtade sig från ett ganska stort hål i axeln medan han kämpade med Sasuke. Madara skars i hälften och kunde fortfarande flyga, och Naruto flyger, så det skulle vara självklart att han kan återhämta sig åtminstone något som Madara. För att inte tala om hur han slags kopierade Kakashis öga, räddade Guy-sensei och försökte rädda Obito redan innan han dog.

Om Naruto har bemästrat Senjutsu som Madara och Kaguya, och han har lämplighet för återhämtning, varför växte inte armen av sig själv?

Naruto förlorade sin Sage of Six Paths (SOSP) -makt efter sin kamp med Sasuke. Det berodde främst på det faktum att han förlorade chakran för alla bijuus (tailed djur) som han hade. Så, som ett resultat av att förlora SOSP: s kraft, förlorade han också förmågan att läka.

Naruto "förlorade" faktiskt sin SOSP efter att ha använt en enorm mängd chakra för att försegla bort kaguya. Så efter striden med Sasuke måste han nästan ha tömt den.

Kommer tillbaka till punkten, medan kämpar mot Madara Uchiha och Kaguya, hade han fortfarande sina krafter och förmågor (levitation, sanningskulorna, läkning, etc.) Det var när han faktiskt förseglade Kaguya med hjälp av Sasuke, använde han sina SOSP-krafter / chakra. Så han förlorade sanningskulorna, SOSP-manteln, förmågan att läka etc.

Varför tappade inte Sasuke sin rinnegan? Det berodde på att Indras chakra bara behövs väcka rinnegan, och inte för att underhålla den.

Så anledningen till att Naruto inte kunde läka sin egen arm var att han tappade sina krafter när han förseglade Kaguya, men kan använda levitation, etc. innan förseglar Kaguya, det vill säga, medan hon vetter mot henne och Madara.

4
  • Tja, jag såg honom inte göra sanningssökande klot senare, men jag såg honom flyga på månen. Om så är fallet, hur använde han tailed djuren när han kämpade mot kaguya eller Madara? Odjuren antogs absorberas. Också hans ögon var inte annorlunda än det sjätte sättet visman i filmen, vilket tyder på att han hade det.
  • Han kunde först ha botat sig själv och Sasuke och sedan befriat folket :(
  • Vänta, jag tar tillbaka det. Han har fortfarande Six Paths Sage Mode! Kolla här - naruto.wikia.com/wiki/Six_Paths_Sage_Mode
  • Jag håller helt med vad du sa, det här är också den främsta anledningen till varför jag tror att sasuke är starkare än naruto nu.

Läkningsförmågan kommer inte från Six Paths Sage Mode, utan från yang-tätningen på Narutos hand. När Kaguya var förseglad gick märket bort, och det gjorde också hans förmåga att läka saker. Du kommer att märka att när man läker Guy, finns en tätning som ser ut som solmärket kvar över Guy's åttonde chakraport.

1
  • Detta är rätt svar!

Naruto har fortfarande Sage of Six Paths-kraft. Kolla in det här inlägget för mer information.

Problemet är dock att i Boruto: Naruto filmen, även om han fortfarande kan flyga och förvandlas till Ashura Kurama Chakra-läge, har han inte sina sanningssökande klot längre.

Därför är det möjligt att även om han fortfarande har Sage of Six Paths-läge, har han förlorat några av sina förmågor, kanske till och med makten att regenerera sig själv och andra människor.

Naruto har fortfarande sin Sage of Six Path-förmåga som hans ögon visar med vertikala och horisontella märken utan färgning runt ögonen. Detta indikerar att Naruto fortfarande har sin sexvägsförmåga Boruto. Han använde inte Create Life för att läka armen förmodligen på grund av tomthål.

Och även om författaren faktiskt gjorde det skulle det se över kraftigt med bokstavlig jesus i berättelsen. Men faktum är att Naruto fortfarande har sexvägsförmågan precis som hur Sasuke fortfarande har Tomoes i sin Rinnegan.

Min teori är att Narutos arm förmodligen inte växte på grund av det extraordinära trycket som skapades av attacken från Sasuke och Naruto.

Det finns säkert fall där armar kan läka genom att läka jutsu, men vad händer om hela cellen och till och med varje enskild partikel på armsidan förstördes? Då skulle armens uppståndelse vara omöjlig eftersom det oavsett vad det inte finns en enda jutsu i världen som kan återskapa celler.

Även om detta bara är en teori, tror jag att detta är vad som hände.

Som jag minns fanns det märken som båda fick, som försvann efter att de förseglade Kaguya. Medan vissa säger att märkena väckte deras förmågor, men de kan också förklaras på ett annat sätt.

Det finns inget som tyder på att jag minns att Asura fick ett märke när han fick SOSP-strömläget, därför kunde märkena bara vara tätningsjutsu. Så båda fick kraftuppgradering och tätning av jutsu som drivs av SOSP. Även efter att de använt det hade Naruto fortfarande samma förmågor som förut, samma kappa, han kunde fortfarande levitera, han kunde levitera alla 6 kloner av Kurama och hade fortfarande 3 fler klot (undrar varför han inte gjorde mer, de verkar att använda dem). Utöver allt tycktes han inte samla någon / mycket naturlig energi förrän han gjorde de 2 galna Rasenshuriken.

För att vara exakt visade han aldrig riktigt läkande behov som Obito, Madara och Kaguya gjorde för att han inte skadades, tills slutkampen. Han verkade visa en liten minskning i kraft / kompenseras av alternativ kraft och skicklighet i följande två filmer, t.ex. super punch, förmåga att skilja sig från Kurama, en odjurstorlek Rasengan, som fortfarande svävar på månen, läker ganska snabbt från ett svärdsår på en minut eller så i mangan.

Så allt som allt är det den extrema nivån av helande och sanningssökande orbs som verkligen saknas senare, kanske som befintliga svar påpekade genom att inte ha alla bijuus som Obito, Kaguya och Madara, det var faktiskt när de gjorde dem . Även om Obito gjorde en personal även efter att ha varit utmattad att avleda Madaras orbs.

Men då får Naruto Kurama gånger 2, så jag tror att det kompenseras. Ändå borde han ha kunnat göra klot efter det. När det gäller armen hade han kanske inte energin att läka den då Kurama somnade, även om han senare som Uzumaki fortfarande skulle uppvisa en fantastisk läkningsförmåga som Karin och hans mor.

Jag tror att det s för att Madara hade både naruto och sasuke s kraft medan naruto och sasuke bara hade en del av det vardera, också läkte han kakashis ́ öga, kille, och försökte läka foto med arm som han förlorade i striden vilket kan betyda att helande förmåga bara var i armen som han förlorade.