Anonim

Nicole Scherzinger - Phantom Of The Opera (Royal Variety Performance - 14 december)

Hur kommer en varg att leva i ett veteåker?

Under hela animeens första säsong hänvisar Horo till sig själv som en normal varg, men vargar verkar inte bo i många saker. Även den andra stora som vi ser senare fungerar bara som en vanlig varg. Förmodligen uppnådde hon sin gudomliga status när hon gick från att vara en vanlig varg till att leva i vete, men det har inte förklarats i anime eller på denna wiki-sida.

Under hela animeens första säsong hänvisar Horo till sig själv som en normal varg

Hon försöker förmodligen vara ödmjuk eller blygsam eller jämför sig med andra vargar i Yoitsu eftersom hon inte är en normal varg jämfört med andra vi ser på hennes resa av uppenbara skäl. Enligt wiki du länkar till,

Holo är en vargskördgud som var bunden av ett löfte till staden Pasloe i flera århundraden, vilket säkerställde en riklig skörd av vete för invånarna.

Jag skulle säga att hon var en gud från början eller åtminstone hade en (vanligt i Yoitsu?) Som hon visste att hon skulle hålla löftet (men inte utan försiktighetsåtgärder som att ha dåliga skördar på grund av att landet behövde ta igen sig)

Nu, med tanke på att hon hade kommit från Yoitsu och vi inte har någon information om hennes lift från Yoitsu som om hon är på resan tillbaka, som i anime när vi ser en flashback från när hon först kom till Pasloe så gör vi inte se henne med någon, jag skulle spekulera i att hennes bindning till vete är bortsett från det löfte eller kontrakt hon har gjort med Pasloe, och möjligen hur hon kan påverka en skörd.

Att hon fortfarande är bunden av vete kan innebära att löftet är mer ett bindande avtal mellan henne och Pasloe, och det var Holos beslut att lämna eftersom hon kände att hon inte längre behövdes.

Hon kände sig onödig och att hon hade hållit sitt löfte tillräckligt länge och hoppade över staden med en resande köpman som heter Lawrence genom att "hoppa" från bybornas vete till Lawrence's vete i hans vagn.

Om hennes löfte är ett övernaturligt bindande kontrakt, skulle hon inte nödvändigtvis befrias från det bara för att hon känner för det.