Anonim

Bön och erinring - En Kyoto-animering Piano Medley Tribute | 24 låtar från 12 anime

Min fråga är, varför finns det två Satous i slutet av sista avsnittet av säsong 2; och hur hamnade Satou med det korsformade ärret som en amerikansk soldat?

För att sammanfatta har Satou huggit av huvudet, återupplivat och dödas sedan igen och fångas av amerikanska soldater. Medan vi transporteras på det amerikanska planet ser vi att det faktiskt finns det två Satous: ett med ett korsformat ärr på kinden som poserar som en amerikansk soldat, och den verkliga, fängslad med Tanaka.

6
  • Den som amerikansk soldat är faktiskt den i början av säsong 1 avsnitt 1, kanske den första fångade ajin i världen.
  • Klockan 21:15 säger Satou att han hade en dröm så nu kan vi bara anta att det var en enkel dröm.
  • Jag tror att Sato tidigare var en del av United States Marine Corps, det är därför han är så välutbildad.
  • Se ajin.wikia.com/wiki/Sat%C5%8D
  • att verkligen spränga det amerikanska planet var satou plan. kom du ihåg scenen när nagai skulle begrava satou vid liv, satou aktiverade en bombdetonator som räknas 1 timme, egentligen är det bomb på det amerikanska planet.

Det fanns inte två Satou där inne, den med ärret var Satou tidigare. Han drömde om tiden då han fortfarande var en del av den amerikanska militären och fångade den första halvmänniskan som var känd. Vi visste redan om detta i det tidigare avsnittet när amerikanerna diskuterade e-postmeddelandet som skickades till dem av Nagai som utgav sig som de två amerikaner som skickades av USA. Samuel T. O'Brien var det registrerade namnet på Satou och du kan se den stora röda stämpeln "Dishonorable Discharge". Jag kunde gissa att han tog "SA" från Samuel, "T" från sin mellaninitial och "O" från sitt efternamn för att bilda Sato / Satou. Detta är dock bara mitt antagande.

De enda i planet är Satou och Tanaka som placerades i en astronautdräkt antar jag och som vi kan se var det en liten vibration som Satou kände innan planet exploderade. Så vi kan anta att vibrationerna inom Satou var det som orsakade explosionen. Vi vet fortfarande inte hur Satou gjorde det men det kan planteras inuti hans kropp men vissa avfärdade tanken eftersom vi såg med kampen med Nagais "översvämning" och honom att hans kropp var helt knivhuggad och skadad vilket skulle orsaka en möjlig bomb inuti honom för att explodera men om han någonsin hittat ett sätt att sätta en bomb inuti honom inom tidsramen när han gavs till amerikanerna och den tid han överfördes till planet, kan det förklara det.

När det gäller ärret som sågs i hans dröm, kan det bero på det faktum att han redan dog som sedan tog bort ärret helt.

0

Sato var tidigare en del av United States Marine Corps. Han var en del av en ultraelitdel av militärstriderna i Vietnam.

Så i förra avsnittet ser vi Sato förflutna som Marine och Sato för närvarande fångade av amerikaner.

Se även: http://ajin.wikia.com/wiki/Sat%C5%8D

4
  • 1 Det är inte den delen jag hänvisar till. Jag hänvisar till de två Satous i militärhelikoptern. En av dem fångas, och en av dem har ett ärr i ansiktet och hamnar med att blåsa helikoptern för att befria den andra Satou.
  • Kl 20:45 av Ep 13 säsong 2?
  • 1 Jag tror att det är klockan 21:10.
  • Jag pratade om samma del

Detta är dock bara min åsikt, men jag tror att den fångade Ajin i avsnitt 1 inte var Sato. Jag lärde att den fångade Ajin var Sato, men då såg jag en annan soldat som såg ut som Sato men med ett stort ärr i ansiktet i avsnitt 13 (Ärret var där eftersom han nog inte har återupplivat som Ajin än). Min första lärde att soldaten var Satos far eller hans farfar eller hans släktingar eller något. Men efter sökning var Sato en av US Marine så jag trodde att han var en av de soldater som fångade den första Ajin i avsnitt 1. När det gäller identiteten på den fångade Ajin har jag fortfarande ingen aning.