Anonim

IZUKU MIDORIYA (DEKU) BALL SMASH | BOKU NO HERO ACADEMIA EPISODE 5 | MIN HELTAKADEMI

Ibland i anime verkar det som om Erasehead måste titta kontinuerligt på någon för att radera sina särdrag, för om han slutade titta på målet återhämtade sig sin egenhet, men i några av episoderna av den 4: e säsongen med Eri och med några av skurkarna från Overhauls band verkar det som att efter att ha sett dem en gång raderades deras konstigheter ett tag.

Måste Eraserhead kontinuerligt titta på någon för att radera sina konstigheter?

2
  • Du måste prata om den tid då solätaren slogs med 3 personer samtidigt. Ja, de hade sina krafter borta under en viss tid när radergummit lämnade.
  • Det är därför han bär glasögonen - för att förhindra fienden från att veta vilken som har tappat sina krafter.

Ja. Så vitt jag kan minnas efter att ha läst mangan och som nämnts här,

Radering kräver kontinuerligt fokus på ett specifikt mål för att dess effekter ska upprätthållas ... Radering är naturligtvis opraktiskt mot grupper av omgivande fiender, för det är omöjligt för Shota att fortsätta titta på alla potentiella mål inom en 360 radie.

Detta har en nackdel eftersom Aizawa så småningom skulle behöva blinka då och då så att effekterna inte är permanenta.

Om du kan citera vilket avsnitt du refererar till om översyn, gör det för att jag inte har sett den 4: e säsongen ännu, jag läste bara mangan.

1
  • Det står inte heller om Aizawa stänger ögonen, krafterna återkommer omedelbart. Det har förmodligen en liten nedkylning (som ses i säsong 4) efter att han avbryter sitt fokus och innan personen återställer sina Quirk-krafter.