Anonim

107 Naruto-anime-fakta du borde veta! - (107 anime fakta S1 E4) - tecknad baksmälla

Under striden mellan Naruto och Sasuke i originalserien fick Naruto en svanskappa från Kurama. Det betyder att han kunde använda Kuramas röda chakra. När Naruto använder sitt vanliga chakra av blå färg ser hans rasengan blått ut. Men det blev inte rött när han hade en svansmantel. Varför?

När jag granskade kampscenen skulle jag vilja påpeka något som jag märkte.

Mot början av Naruto och Sasukes strid var Narutos Rasengan dess normala blå färg, som visas här. Denna händelse var innan Naruto fick 9 Tails Cloak.

Mot slutet av striden, medan Narutos Rasengan bildades, märkte jag att den här färgen faktiskt var mer lila än den vanliga blå (om än inte röd). Detta visas här

Lila är en kombination av färgerna blå och röd. Så med den informationen kan vi dra slutsatsen att chakrat som används för att utföra Narutos sista Rasengan var en blandning av Narutos blå chakra och Kuramas röda chakra.

jag tror att han bildade rasengan innan avdelningar han var i 1 svansform än använde den i slutändan den sista rasengan var lila som ser ut som en tailed beast bomb i form av en rasengan som naruto bildade när han försökte göra en tailed odjur bomb när han var i chakra kappan med 9 svansar så det finns en möjlighet att den blå rasengan bildades innan 1 svans form aktiverades men en tailed odjur bomb som mannen det är så bra

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser för att stödja ditt svar.