Anonim

Frågor och svar på söndag med Joe Sugg

Just nu tittar jag på det 139: e avsnittet och undrar varför de alltid behöver pengar. Jag kommer inte ihåg exakta fall när de fick en jackpot, men jag känner att det fanns några fall; Jag kan bara inte komma ihåg dem. Går de verkligen in i sådana dåliga rövaffärer men förblir då utan pengar? Exempel som jag minns där de visade brist på medel:

  • Zoro i Loguetown köper svärd
  • Luffy i Alabasta pratar med gubben med danspulver
0

Det beror främst på att Luffy alltid spenderade sina pengar på mat. Nästan efter varje större strid har Mugiwara Pirate alltid en fest och använder nästan varje mat de har. Detta kommer att lämna dem utan mat så de spenderade sina pengar på mat i nästa stad. För en gångs skull vann de en jackpot. De fick 300 mil mage. Men det användes för deras nya fartyg, Thousands Sunny.

Det andra besättningen är inte så lojal men de spenderade också en bra summa pengar. Nami på kläder, Robin och Chopper på bok, Sanji på ingredienser och Ussop på diverse saker. (Vi vet att de gjorde det på Logue town och Water 7)

2
  • Som jag minns arrangerades alla fester av lokalbefolkningen
  • ibland var det lokalt, som i Alabasta, ibland var det Luffy. Luffy vill ha en fest och så småningom bjuda in alla. Och en del av maten är ibland deras (jag minns inte riktigt vilken båge men jag minns Nami klagade på den)

Nej det är de inte.

De slår alltid jackpottar. Jag är inte säker på vilken båge du håller på med, men de tjänar massor av pengar på Alabasta, Thriller Bark och så vidare. Problemet är att de alltid måste spendera det; att köpa solskenet osv. Så de hamnade ihop igen. På fishman Island fick de mycket skatt men spenderade allt innan de ens gick för att något hände (du är inte uppe där så jag säger inte ". Samma process upprepar ganska mycket varje båge.