Anonim

'Ögon på' av Kelley Sheehan, framförd av Nadar Ensemble

i fas 2 får vi reda på att biskop Falss faktiskt är Kyle Clancy, en före detta Elemia-apostel från Platina som försökte frigöra Mir innan han stoppades och trodde död.

Radof säger att kyrkan hade blivit vilseledd genom att Elemia-trioen i själva verket var Mir och Kyle visste att det hela tiden var hur han minipulerade dem.

Men kyrkan fanns innan Kyle föll till Horus Wings, också en av dem dök upp i Auricas kosmosfär och sa att hon var deras ättling men Kyle sa att Aurica är dotter till Mir.

Så jag undrar, är Trio of Elemia verklig? eller var Auricas berättelse om deras styre tidigare en missuppfattning från baksidan innan Mir började hata människor (när hon skapade Harmonious)

Trio of Elemia är faktiska mytologiska figurer i Ar Ciel som fanns långt innan tornen ens var i planeringsstadier: de är huvudpersonerna i den första myten som någonsin har fått höra på den planeten (Stelliarhythm - Stars of the Stars), och de var de första tre halvgudinnorna som skapats av planets testamente strax efter att mänskligheten skapades. Var och en av de tre systrarna hade makten över ett element: Eolia kunde styra vinden, Frelia jorden och Tilia vattnet; och eftersom de var det som gav hopp till den nyfödda mänskligheten och lät dem fortsätta att existera, blev de vördade sedan dess. Detta är också anledningen till att de tre Origin Reyvateils är uppkallade efter var och en av de tre mytiska systrarna: Shurelia (sant namn: Eolia), Frelia och Tilia.

Men Tilia som dök upp i spelet var inte mer än en förklädnad som Mir brukade få Aurica och Lyner att samarbeta i planerna för hennes uppståndelse, och Aurica har inget förhållande till Mir förutom att de båda har tillräckligt lika mentala vågfrekvenser som Tower tilldelade henne felaktigt en kopia av Mir's Hymn Code. Den enda anledningen till att Mir säger det är för att hon betraktar alla Reyvateils förutom Shurelia och Star Singers som sina döttrar under hennes hatfyllda fas. Mir växte redan ut ur det, som en kommentar som hon gjorde på den officiella fansidan Ar Portal avslöjar att hon inte vill bli associerad med Aurica på något sätt och till och med fruktade vad som skulle ha hänt om hon slutade ha Auricas personlighet efter att hon tog över henne.