Anonim

Trump uppmanade att använda "Thunder Strike"; Zuckerberg anklagades för att ha finansierat 500 miljoner dollar för att påverka valet

I anime finns det fyra generaler: Lucifer, Alciel, Malacoda och Adramelech, och de arbetar alla under djävulen. Jag undrar vilken grupp på fyra dessa demoner är baserade på.

Jag har mest tänkt att de fyra prinsarna: Satan, Lucifer, Belial och Leviathan kan räknas ut eftersom Satan ingår, men jag är inte 100% säker.

Det finns också apokalypsens fyra ryttare: Pest, död, hungersnöd och krig.

Det finns också de fyra demonerna vid Eufrat, men jag vet inte så mycket om dem.

Jag är inte säker på några andra grupper, men jag är säker på att de måste baseras på något, anime var bra med att knyta i den kristna tron ​​till mixen, så jag kan bara anta att de skulle inkludera de fyra generalerna som någon sorts referens.

Lucifer är baserad på den fallna ängeln Lucifer, som förvisades från himlen för att göra uppror mot Gud. (Åtminstone i den hebreiska och kristna mytologin, men han förekommer också i andra mytologier.

Arsiel är ett annat namn för Azazel, åtminstone enligt den satanistiska bibeln, Bibeln av motståndaren.

Malacoda är baserad på karaktären med samma namn som visas i Dantes Inferno.

Adramelech är en gud som nämns i den hebreiska bibeln och anses vara en demon, liksom många andra hedniska gudar.

Att se hur de fyra nästan inte har något med varandra att göra är troligt att författaren bara valde några slumpmässiga demonnamn från den västerländska kulturen.