Anonim

We Are Witnesses Part 2.mp4

I Svärdkonst online efter att ha fått Resurrection Item ger Kirito det till Klein, eftersom Kirito ville att det skulle återuppliva Sachi, men för att det skulle fungera måste det administreras inom tio sekunder.

Förklarar de någonsin vad som hände med artikeln efter det; anime visar inte om Klein någonsin använt det eller inte?

1
  • Anledningen till att detta inte nämns beror på att Klein inte är en stor del av berättelsen, så att alla åtgärder han vidtar med föremålet inte kommer att vara betydelsefulla för det totala resultatet av berättelsen. Så vad hände med artikeln? Klein använde den antingen på en döende lagkompis eller så hade han aldrig behövt använda den alls.

Denna artikel nämndes inte efter introduktionen.

Under den introduktionen fick Klein den instruktionen att använda den på nästa lagkamrat som dör framför honom.

Under den sista striden har han all motivation och möjlighet att använda den som fru till mannen som gav den till honom har dött precis framför honom! Han använder den inte här. Det är orimligt att tro att han inte skulle använda den under den omständigheten.

Ett sådant föremål skulle inte slängas slarvigt.

Detta ger två möjliga svar: han följde instruktionerna som gavs honom (mycket möjligt) eller så gav han / sålde det till någon annan och de använde det, sålde det igen eller behöll det tills det inte spelade någon roll längre.

I båda fallen är detta varken ett plothål eller ett djupt mysterium eftersom det var ett relativt litet plotelement, vi fick veta exakt hur han skulle använda detta fullbordade, och om han gjorde det ordentligt skulle det inte ha varit tillräckligt stort plot pekar på att det visas. Jag tvivlar på att det skulle behålla sitt värde av de senare berättelserna, så det spelar ingen roll om det inte användes av en köpare i slutet av SAO.

2
  • Jag tror inte Klein skulle sälja det. Jag tror att han kanske har använt det innan kampen mot Kayaba. När Asuna dog, blev de alla förlamade av Kayaba, med hjälp av systemkonsolen, så det är inte som att han inte kommer att använda den, det är mer som att han inte kan.
  • För att lägga till kaines svar om objektet inte hade använts innan SAO slutade hade det nästan säkert varit värdelöst i någon annan spelvärld som Kiritos artiklar från SAO var i ALO

Efter att ha gett föremålet till Klein förklaras det aldrig vad som blev av föremålet. Anledningen till detta beror på hur SAO skrevs. Jag skulle gå in på detaljer, men jag ska försöka göra det enkelt.

SAO var ursprungligen en webbroman, skriven från 2002 till 2008, innan författaren ombads att publicera den 2009. De flesta sidorättningarna som ägde rum i "Aincrad Arc", skrevs omkring 2002-2004 (efter den första "Volume" var redan skrivet), mellan den andra stora bågen, Fairy Dance och Phantom Bullet. "Red Nosed-Reindeer" (berättelsen som avsnitt 3 är anpassad från) är annorlunda. Kawahara skrev inte den här berättelsen förrän efter 2005, då han redan hade börjat skriva den sista bågen av SAO (som inte ens är i anime ännu)

Effektivt, när han först skrev SAO, var stenen inte ett begrepp han hade i åtanke. När han började publicera brydde han sig inte heller om att skriva in stenen i någon annan berättelse (även om han inkluderade "Red-Nosed Reindeer" som en sidhistoria i den andra boken)

Jag måste anta att stenen användes för att rädda en av Kleins guildmates, med tanke på att det i romanen sägs att hans guild aldrig led ett enda offer.

Enligt min mening var den stenen något som kunde ha förts tillbaka på ett stort sätt. En tidigare affisch nämnde att stenen skulle ha varit perfekt för att återuppväcka Kirito i den sista striden, men hans vilja att övervinna systemet efter att ha bevittnat hans sanna kärlek falla för honom skulle ha varit mindre meningsfull för hela historien och berättelser framöver. Eller så kunde den ha använts på någon av de golv som hoppats över i aminen. För mig jag verkar det som om Klein följde Kiritos instruktioner och bara använde det på nästa person som han såg dö; vilket antagligen var mycket med tanke på hur många dödsfall som sannolikt skulle ha hänt i hans närvaro. Det här är det enda som ska gå ut baserat på faktiska fakta i Anime.

Jag har aldrig läst de lätta romanerna, för jag undrar om de har mer innehåll från våningarna som de huvudsakligen hoppade över i showen.

3
  • Jag har tagit bort den sista meningen eftersom det inte har något att göra med frågan. FYI, SAO2 anime anpassad GGO, Excalibur och Mother's Rosario båge, så de har inget att göra med SAO. Om det finns något med SAO-bågen kan det nämnas i Progressive-böckerna, eftersom det fyller i hålen från dagarna i SAO.
  • Nåväl skrev någon om ljusromanerna, så jag frågade om några av GGO-bågen som saknades. Var det för att det var för att det frågades på ett ställe för svar?
  • Ja, svaret är inte en plats för att ställa en annan fråga. Ställ gärna en ny fråga för att klargöra ditt tvivel om att GGO lämnar några problem olösta (alla medlemmar i Death Gun är ännu inte arresterade, antar jag?).