Anonim

Chi Uchiha Itachi 」~ \" Alltid där för dig \ "| HD

I avsnitt 336 sågs Itachi applicera sin genjutsu på Mecha-Naruto.

Men Mecha-Naruto är en robot som inte har en hjärna utan ett minneschip. Eftersom det är en robot (som inte har något chakra) kunde dess stridstekniker inte kopieras av Kakashis Sharingan.

Wikia-Genjutsu nämner att genjutsu endast kan ske genom manipulation av hjärnans chakra.

Hur lägger Itachi sedan genjutsu på ett minneschip på en robot?

8
  • Om det är BORT från andra avsnitt, är det ett fyllmedel. Annars är det ett kanonavsnitt. Men här är det här: animefillerlist.com/shows/naruto-shippuden det är till hjälp.
  • @Swastik den här webbplatsen är din vän: animefillerlist.com/shows/naruto-shippuden
  • Förutsatt att det är som Mecha-Naruto i spelet är det sinnet faktiskt en kristall från rymden och inte ett minneschip.

Mecha-naruto kan absorbera och innehålla chakra. Detta kan betyda att han har något slags chakrasystem. Han har också en åtta-trigrams-försegling för att försegla kurama och detta bekräftar det tidigare uttalandet. Detta chakra skulle i sin tur användas av hans chip för dess funktion som liknar hur hjärnan använder elektriska signaler som flyter genom nervsystemet.

Chipet kan tänkas på en mekanisk hjärna som använder chakra (det känner chakra också!) Och ger dig alla skäl till varför itachi kan använda genjutsu på mecha naruto.

När Mecha Naruto blev berserk upptäcktes han av Akatsuki nästa dag och fördes till Pain, som modifierade den.

Kanske satte han in ett chakranätverk eller något som involverade chakra, som gjorde det möjligt för Akatsuki att enkelt kontrollera Mecha Naruto. Kanske så placerade Itachi Mecha Naruto under en genjutsu.

Svaret på detta är att det här avsnittet var fyllmedel. Chansen är stor eftersom avsnittet är ett fyllmedel, Mecha Naruto påverkas eftersom fyllmedel skiljer sig väldigt mycket från animens plot och / eller logik.

1
  • 3 Att bara säga att det är icke-kanoniskt och inte vettigt svarar inte riktigt på frågan enligt min åsikt. Snarare bör man försöka förstå det specifika avsnittet, även om dess logik ligger utanför huvudserien. Och i det här fallet visas Mecha Naruto i videospel, och IG_42 indikerade i kommentarerna att det kunde finnas ett svar där.