Anonim

Har Naruto fortfarande Sage-läge med sex banor?

I The Last: Naruto the Movie,

Naruto verkar slåss mot Toneri med Tailed Beast Mode med Sage Mode. Vad hände med hans starkare form (Six Paths Sage Mode) !? Tappade han det?

Det finns en teori om att Naruto fortfarande har potential att använda den, men det gör han inte, eftersom det behöver chakra från alla nio Tailed Beasts, som han använde i sin kamp mot Sasuke. Vismannen sa att han var en pseudo-tio svansar och att Tailed Beasts alla kunde gå in i honom för att prata med varandra (detta var efter att han tog tillbaka sina yin- och yangsälar från Naruto och Sasuke). Han kanske har känt att det inte finns något behov, eftersom båda halvorna av Kyuubi är förseglade inuti honom nu.

1
  • Kanske, men jag tror fortfarande sex banor sage mode är starkare än full nio svansar läge eftersom dess chakra från alla tailed djur, och från de få videor jag såg av filmerna verkar det som om han hade svårt att hantera toneri i nio svansar läge ... och jag vet säkert att sex banor sage mode inte visas i filmen.

Även om han inte har allt tailed odjuret borde han ändå ha hälften av vismännens chakra men han tappade de are som vismannen gav sitt chakra. Filmen visade inte riktigt att Naruto gick ut ur vad jag har sett. Jag vet inte ens om Naruto fortfarande har sanningssökande bollar.

Jag tror att han fortfarande har tillgång till Six Paths Sage Mode, på grund av det faktum att han fortfarande kunde komma in i det under sin kamp med Sasuke även efter att märket på hans hand försvann. Dessutom, även efter striden med Sasuke, visas det att han kunde skingra den oändliga Tsukiyomi med Sasuke, vilket kräver både Rinnegan och kraften hos alla Tailed Beast enligt vismannen.

Sage Path Sage Mode är ett förhöjt tillstånd av Sage Mode, vilket drastiskt förstärker användarens förmågor i mycket större utsträckning genom att kombinera Sex vägar Sage Chakra och den chakra av alla nio Tailed Beasts. Hagaromo tar tillbaka sitt Yang-chakra från Naruto och tar därmed bort Sage Chakra. Jag tror att detta kan ha lett till att Naruto förlorat Sage Mode Six Paths Sage Mode. Kanske...

1
  • 1 Jag ser din åsikt, men sasuke väcker hans rinnegan med sex vägar chakra också. I filmen visas han med rinnegan, det verkar inte rättvist att sasuke håller sin power-up och naruto förlorar sex banor salvia läge. Tack för svaret

Jag skulle tro att hur Minato förseglade en del av Kurama, där den kunde fylla på sin egen energi när den är låg. Jag gissar att det begåvade odjuret i Naruto kan göra något. Med tanke på att Hagoromo sa att Naruto skulle vara mötesplatsen för allt tailed odjuret.

Naruto borde ha potential att använda sig av sex banors salvia-läge, eftersom Sasuke fortfarande har full tillgång till sin rinnegan. Han kunde till och med stänga av ögat helt. Jag minns att jag läste någonstans att Narutos chakra i den sista filmen förvandlades till en bomb som förstörde halva månen. Det kan vara anledningen till att han inte använder det läget. Jag såg att Naruto kunde röra vid Toneri Ōtsutsukis sanningssökande bollar, vilket betyder att han har den andra hälften av Hagoromos chakra, vilket är det viktigaste.

Sage-läge handlar om naturlig energi och månen har ingen natur, så Naruto kan inte ansluta till alla Tailed Beasts. Det är därför han inte kan gå in i Six Paths Sage Mode. Sage Mode Six Paths är ett förhöjt tillstånd av Sage Mode. Om Naruto inte kan använda Sage Mode på månen kan han inte heller använda Six Paths Sage Mode på grund av frånvaron av natur. Han kan inte samla in någon naturlig energi och han kan inte heller ansluta till andra Tailed Beast eftersom de alla fortfarande finns på jorden.

0