Anonim

A Stikbot Murder Mystery 🔎 - Teaser

Jag hade stött på denna actionfigur när jag var Japan men kunde inte hitta karaktärsnamnet.

Hjälp mig gärna och om möjligt ge en beskrivning av karaktärerna.

3
  • Välkommen till Anime & Manga. Kan du lägga till lite mer sammanhang om var du tog det här fotot och några skäl till varför du tror att det här är från en anime? Varuidentifiering är ämnet, men det behöver mer sammanhang för att vara acceptabelt här. Överväg också att ta en snabb rundtur för att förstå hur den här webbplatsen fungerar. Tack.
  • @AkiTanaka till skillnad från cosplay, jag tycker att det är relativt lättare att veta att actionfigur ska vara från anime eller inte. Som i det här fallet är det ganska tydligt att det kommer från anime bara genom att titta på det. Men kanske OP kan förklara var de hittade det eller finns det någon beskrivning i rutan eller något liknande som kan hjälpa oss att hitta den här anime
  • @Darjeeling "Jag tycker att det är relativt lättare att veta att actionfiguren är från anime eller inte."förhoppningsvis är det så, till skillnad från att be om originalfigurer på WonFes utan att nämna att de kommer från WonFes :)

Det här är karaktärer från gachas mobila rytmspel THE iDOLM @ STER CINDERELLA FLICKOR, en rytmspel-spin-off av THE iDOLM @ STER franchise. Till skillnad från dess motsvarighet THE iDOLM @ STER: Million Live!, den har en helt original idol-line-up, med originalkaraktärerna i franchisen som bara gör gästspel i evenemang.

Spelet fick också en anime-anpassning som pågick i två säsonger, karaktärerna som visas här var en del av ensemblen av 14 idoler som valts ut för att spela i anpassningen, dessa 14 karaktärer visades i anpassningen när tjejer som letades efter Cinderella-projektet sprang av producenten. Andra idoler i spelet framträder också som redan etablerade idoler, vilket gör dem alla äldre till de 14 nybörjarna.

Figurerna du delade skildrar Moroboshi Kirara, Kanzaki Ranko och Mimura Kanako i kläderna som de använde för öppningstemat för animeens första säsong. Denna outfit användes också för den slutliga konserten som visades i slutet av andra säsongen.

Moroboshi Kirara är en lång tjej med en djup kärlek för söta saker, vilket visar sig i hennes burikko-liknande talmönster. Hon har ett komplex om att hennes längd är en oöverensstämmelse med hennes personlighet men hon är verkligen optimistisk också som tenderar att hålla tillbaka hennes komplex.

Kanzaki Ranko, den fallna ängeln, en idol i chuunibyou-stil. Hon har problem med att vara ärlig och det är därför hon gömmer sig bakom sin "fallna ängel" persona, ner till sitt vardagliga tal. Förresten, hon är inte bra med skräck.

Mimura Kanako, en lite knubbig tjej som älskar godis. Hon fortsätter att oroa sig för sin kost, men verkar inte kunna hålla sig till dem. En happy-go-lucky kanelrulle.