Anonim

100% NY TRANSFORMING AGL SSJ BARDOCK SHOWCASE! Dragon Ball Z Dokkan Battle

Universum 6 och Universe 7 är tvillinguniverser, därför har de samma raser, planeter etc. Men i Dragon Ball Super avsnitt 96 (spoilers)

Det finns en yardrat främling i universum 2, en ras av utomjordingar som också finns i universum 7

Min fråga är då, kan det finnas sajianer i andra universum som skiljer sig från universum 6 och universum 7?

1
  • Ja, jag förstår inte varför inte. Jag tror att Toriyama bara inte har planerat så långt framåt än. Manipulering av multiversitetsteori är mycket att ta hänsyn till

Jag antar att det kommer att finnas sajianer i andra universum, men det är bara det att ingen annan universum i berättelsen har den kraftfulla saiyan som kan tävla i denna turnering. Det kan vara så att olika universum har olika historier om dessa saiyaner.

1
  • Saiyans är också i allmänhet svaga. Goku upptäckte hur man blev stark, och de omkring honom (Vegeta och barnen) lärde sig hemligheterna från honom. Varje andra Sayian i universum 7 var svag, med Bardok och King Vegeta var runt 10k och var de starkaste runt. Till och med Dodoria på runt 22k var mycket starkare än dem, och han var en av de svagaste eliterna i Freiza-armén.

Jag tror inte det för jag minns att Wiz-san nämnde att universum 6 och 7 är paralleller som har många likheter, varav en var att det var sajianer och en jord; om än jorden i universum 6 återställdes senare efter att ha återställts av super dragon balls. Andra universum verkar komplettera varandra i ett binärt mönster, men jag tror inte att mer än två universum har gemensamma drag.

1
  • Men hur förklarar du att det finns en Yardrat (en främmande ras som finns i universum 6) i universum 2 som inte är ett parallellt universum till universum 6 eller 7? Migrerade han eller något?