Anonim

JCBritw 45w LED-granskning med ljusmätare

Många människor känner till kraften i Sharingan. Danzo för en hade många ögon (11?) Men han hade inte Uchihas verkliga kraft som Susanoo.

Orochimaru, den bästa forskaren i Ninja-världen, har gjort mycket galna saker och han var verkligen intresserad av Uchihas kropp så han ville ta Sasuke som sin nästa värdkropp, men varför tog han inte bara ögonen?

Den del inom din titel som anger om man lätt kunde använda Mangekyou Sharingan även utan att vara en Uchiha är inte helt korrekt.

Även om Kakashi har [Mangekyou] Sharingan och kan använda sina förmågor är det inte utan kostnad. Eftersom Kakashi inte är en Uchiha tar det enormt med honom att använda Sharingan.

Eftersom han inte är en Uchiha, han kan inte inaktivera Sharingan och det dränerar snabbt hans chakra när han använder det och lämnar honom sängliggande efter längre användning
(betona min egen)

Orochimaru ville inte bara Sharingan - han ville ha full styrka av Sharingan.Det är av den anledningen varför Orochimaru var intresserad av en Uchiha-kropp som ett kärl snarare än ögonen av sig själva. Om Orochimaru bara hade tagit Sasukes ögon skulle han sannolikt ha upplevt liknande sidopåverkningar som Kakashi.

Orochimaru kunde ha gjort några experiment för att ge sig själv förmågan att inaktivera Sharingan efter behag på samma sätt som en Uchiha. Men på grund av bristen på Uchiha för att skörda DNA såg Orochimaru att ta hela kroppen som lösningen.