Anonim

Färgläggning | \ "Om dig \" | Direkt från YouTube Space LA

I slutet av kapitel 634 blandades det senaste kapitlet i Naruto Shippuden, Narutos shuriken och Sasukes pil och bildade en ny svart typ av shuriken för att attackera de tio svansarna.

Vilken typ av kraft innehåller den nya shuriken? Den innehåller Narutos vindelement, men vilken av Sasukes krafter innehåller den?

Är det "Amaterasu" ELLER "Lightning" -elementet?

Det är en flamma element teknik (en förbättrad Amaterasu med hjälp av Naruto). Vad kallas? Enligt nämnda kapitel:

De kunde kalla det "SHAKUTON KOURIN SHIPPUU NO YA ZEROSHIKI (läs: Virvlande storm av svartvit pil)!"

6
  • Hmm, inte säker på om det är en bra idé för oss att använda en skanning som är vattenstämplad med en olaglig distributionssida.
  • 1 Jag är ledsen men jag är inte riktigt medveten om det.
  • Det är bra att du inkluderade sidan som bevis för ditt svar, men den har en vattenstämpel som visar att den kommer från en webbplats som olagligt distribuerar mangan. Precis som vi inte tillåter frågor om var vi kan få olagliga fansubbar, tycker jag inte att det är en bra idé att inkludera den här vattenmärkta bilden eftersom den marknadsför en olaglig webbplats.
  • @atlantiza den officiella policyn är att vi inte är advokater och vi bryr oss inte om någon kopiahållare börjar klaga, och till och med att det är problemet med Stack Exchange-personalen, och inte vår. Fortsätt.
  • @MadaraUchiha Det här handlar inte om upphovsrätt till bilden utan främjar olagliga distributionsmetoder som fansubs och manga webbläsare

Den innehåller Amaterasu. I Naruto är vinden överlägsen blixten och besegrar den faktiskt. Vad Naruto uppgav tidigare i kapitlet var att han var glad att hans vind kunde driva Sasukes eld med sina krafter - och bilden är tydligt svart och färgad som Amaterasu. Han manipulerar Amaterasu genom sin Blaze Release: Kagatsuchi.