Anonim

Hur gammal är Ninjago-karaktärer? - Del 2

I Full Metal Alchemist: Brotherhood avsnitt 27 "Interlude Party" ses Hohenheim prata med en mycket ung Pinako Rockbell, mycket yngre än hon någonsin var när Ed och Al var i närheten. Och ändå pratar hon om dem inte bara som om hon känner till dem utan också som om de redan har begått tabu.

Åldrades hon från den skönheten till en mormor på fyra år?

0

"Interlude Party" är ett sammanfattnings- / klippavsnitt som är utformat för att fånga tittare som kanske har missat föregående avsnitt.

Avsnittet är strukturerat som en dröm Hohenheim har på sina resor, där han återbesöker tidigare tidslinjehändelser genom interaktion med en mycket gammal vän till honom (Pinako). Han kände henne när hon var mycket yngre, så det är inte orimligt att han i en dröm skulle se henne som hennes yngre jag.

Inget om tidslinjen är trasslat; drömmar, i både fiktion och verklighet, behåller inte nödvändigtvis tidsmässig konsistens, och detsamma gäller här. Hohenheim kände Pinako som en ung kvinna, och han vet vad hans söner har gjort. Därför kan en ung Pinako i en dröm verkligen prata om händelser som inträffar när hon är en gammal kvinna utan någon som helst skada på tidslinjen för den vakna världens tidslinje.

Händelsernas drömkaraktär klargörs flera gånger under hela avsnittet (karaktärer som plötsligt byter ålder, eller att veta saker som ännu inte skulle ha kommit att passera i deras åldersbild); Dessutom betonas det i slutet när Hohenheim vaknar.