Anonim

Shitty Games Done Slow (Main)

Jag vet att mardrömmarna de magiska tjejerna slåss som en ersättning för Wraiths och / eller häxor är födda från människors mardrömmar (som visas när Hitomi återgår till det normala men sover och hon var på väg att lägga sig när hennes mardröm först dök upp) .

Men med tanke på att världen de visas i är en falsk inuti Homuras Soul Gem.Jag undrar vem som kom på idén att bekämpa mardrömmar (Homura eller inkubatorerna) och varför en ny typ av fiende snarare än Wraiths? (för att hålla illusionen om verkligheten)

2
  • Ut ur universum antog jag att mardrömmarna tillkom eftersom de är mer som de minimalt hotande fienderna till Sailor Moon eller Card Captor Sakura, som passar i den falska världens ton.
  • Wiki-sidan om mardrömmar hävdar utan hänvisning att "mardrömmarna skapades av [sic] Homuras undermedvetna så att de magiska tjejerna skulle ha fiender att slåss."

Det finns inget kanonsvar på denna fråga. Mardrömmarnas form och funktion verkar härledda från Wraiths (Wraith-lite om du vill). Båda är manifestationer av de negativa energier som produceras av mänsklighetens mörka känslor; Wraiths ursprungliga generation från "förbannelser" modereras nu till de mycket mer godartade "mardrömmarna".

När det gäller vem de kom från (Homura eller inkubatorerna) finns det inget sätt att veta baserat på informationen i filmen. Frågan i hjärtat går till den underliggande grunden för "världen" inuti Homuras själspärla, som vi aldrig får höra. Medan det mesta sannolikt genereras direkt från hennes undermedvetna, finns det andra faktorer som påverkar det, som de andra magiska tjejerna som är externa personer som fastnade i barriären och Kyubei och hans kamrater som manipulerar barriären.

Både Homura och Kyubei kände till den verkliga stadens funktion och med de verkliga Wraiths, så idén kunde ha kommit från någon av dem.