Anonim

Hur man gör dina egna tända pannband för Shinobi Life !!! | Anpassa pannband för Subs !!!

Jag är nyfiken på hur man väljer en Anbu, vilka krav är det, och har var och en som en viss bakgrundshistoria som gör dem speciella eller skiljer sig från de vanliga ninjorna (som hur Yamato kan göra jutsu i trästil och hur Kakashi var en av de yngsta Jounin i byn), eller litar de bara på Kages?

Anbu rekryteras direkt av Hokage (eller, i fall av Root, av Danzou). Det nämns inte ett hårt krav, men i allmänhet väljs utmärkta shinobi.

1
  • Korrekt ... mestadels betrodda över special, eller om Hokage vill hålla koll på någon. Foundation valdes annorlunda, de var tvungna att vara speciella och blev mer speciella av Danzo.

I allmänhet väljs de bland de utmärkta jounins som byn har. Detta beror på att ANBU måste göra uppdrag som att mörda saknade ninjor, och saknade ninjor är oftare än inte, inkluderar ninjor på jounin-nivå. Så om de bara är så-så jämna, kommer de inte att kunna göra sina uppdrag bra.

Naturligtvis, även om han / hon är stark, inte nödvändigtvis kvalificerar dem som ANBU. Lägg märke till att även om Might Guy är en stark ninja, gick han aldrig med i ANBU. Jag tror att en av kvalifikationerna för att gå in i ANBU är att även om du utmärker dig i en förmåga, måste dina andra förmågor också vara högnivånade. Guy är väldigt stark i taijutsu (till och med Uchiha Madara medgav att han aldrig träffat någon på distans lika bra som Guy i taijutsu), men hans ninjutsu och genjutsu är så så. Jämfört med Kakashi, även om Kakashi inte är så stark som Guy i taijutsu, är han ganska högnivå i det. Hans genjutsu är bra och han är utmärkt i ninjutsu, kallas Copy Ninja.

Det sista kravet och det viktigaste är villighet. Att de vet vilka uppdrag ANBU genomför och de accepterar att om de går med måste de göra det, även om det innebär att du måste massakrera hela din klan.

Guy bad faktiskt att vara i ANBU för att hålla ett öga på Kakashi men den tredje hokagen och Danzo lät honom inte eftersom de sa att han "saknade det nödvändiga mörkret i sitt hjärta"

1
  • Detta hänvisar till en scen från Naruto Shippuden avsnitt 357. Det här svaret verkar mer som en kommentar som svar på s svar, men det ger en giltig punkt angående det temperament som krävs för att gå med i ANBU, eftersom de i princip utför motsvarande black ops-uppdrag i den verkliga världen.