Anonim

Tyst | Omni-Kagune (Alla 4 Kagune-typer + mer) Subliminal

Jag vet att Koukaku ghouls i allmänhet är långsamma på grund av att deras kagune är tungt slående pansar som sticker ut under axelbladet, men det finns andra saker som påverkar hur snabbt en ghoul är, som underkroppsstyrka och sånt, eller hur? Så kunde inte en Koukaku-ghoul också vara extremt snabb? Jag menar, Kaneki hade den tunga slående tusenfoten Half-Kakuja som var enorm, och han var fortfarande så snabb, han sprang på det freaking taket! Så jag tror att det är möjligt om de var väldigt starka, och om de hade en ganska lätt kagune, kunde de också vara snabba. Det är dock mina tankar om saken och jag skulle vilja ha en andra åsikt. Egentligen skulle det verkligen få mig att må bättre om jag fick en hel del åsikter om saken, för jag kommer mest från att spekulera här.

Jag tror att det är precis som du sa, men detta är bara en åsikt, eftersom jag inte kunde hitta någon information om detta.

Men om vi tar helar som människor, skulle ett litet barn vara långsammare än en man om båda gick med en 30 kg ryggsäck bara för att mannen är starkare.

Så en ghoul med koukaku borde kunna öka är hastighet, till den punkt som skulle anses vara snabb, men det skulle vara så mycket svårare eftersom det inte bara skulle ta honom att träna sin hastighet utan också hans styrka och uthållighet.

PS: Jag anser att detta är möjligt eftersom det inte finns några negativa effekter med avseende på koukako (det är bara tungt och extremt robust)