Anonim

Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants (Officiell video)

Jag letar efter en manga jag har läst på engelska 2009-2010. Jag köpte den första volymen av den då, men jag är rädd att jag kanske har tappat den någonstans och inte heller kommer ihåg namnet.

Det ligger i en medeltida fantasivärld, och huvudpersonerna är en man och tre kvinnor: en prästinna, en tjuv och en krigare.

  • Prästinnan har långt ljust hår och kläder som de flesta andra prästinnor i manga eller anime, och är ungefär som man förväntar sig att en sådan prästinna är.
  • Tjuven verkar vara den yngsta bland tjejerna, är också den kortaste av dem alla och har axel-långt hår. Hon verkar vara en godmodig tjuv, inte den avskuren halsen.
  • Krigare är ganska lång och stark, även jämfört med män. Hon har mörk hud och verkar vara väldigt tuff. Hon beter sig inte så mycket som en kvinna, inte heller försöker hon. Hon sparar ofta med den manliga huvudpersonen.
  • Den manliga huvudpersonen är ganska mycket en vanlig manlig huvudperson: stark och pålitlig. Han är dock ganska pervers.

Det börjar med att prästinnan letade efter efterföljaren till en legendarisk hjälte medan tjuven och krigaren följde med henne och hjälpte henne att söka. Tydligen, och enligt prästinnan, ska hjältens efterträdare vara precis som legendens hjälte: stark, pålitlig, ridderlig, etc. Kort sagt, han ska vara den perfekta, perfekta hjälten.

När de har hittat honom inser de snabbt sanningen: Han liknar inte vad de förväntade sig. Han kan vara stark, och han ser till och med pålitlig då och då, men han är faktiskt en oraffinerad pervers. Tjuven och krigaren frågar regelbundet prästinnan, om hon är säker på att han är hjälten, som hon medger - vanligtvis i tårar - att hon tvivlar.

När prästinnan rapporterar till överprästinnan (den som gav henne jobbet att hitta hjälten), klagar hon över att han inte alls är vad hon föreställde sig. Översteprästinnan medger att han låter precis som den legendariska hjälten hon hade rest med för många år tillbaka. Om översteprästinnan bara erkände det i hennes huvud, eller om prästinnan inte hörde / trodde henne, kommer jag inte ihåg det.

Jag minns inte mycket annat om historien. Jag minns dock att kvinnorna behandlar hjälten med lite fientlighet i början på grund av att han var en skamlös pervers. Han lyckas dock så småningom förtjäna deras förtroende. Prästinnan fortsätter att be till sin Gud och hoppas att hon har fått fel kille hela tiden.

Även om jag bara har läst första volymen verkade det vara ganska roligt totalt sett, men jag skulle inte precis kalla det en komedi.

Vad heter den mangan?

Det låter mycket som Mahou Senshi Louie, släppt i USA som Rune Soldier. Jag har inte läst eller sett serien men från Wikipedia-beskrivningen:

  • Det finns en blond prästinna, Melissa.
  • En ung tjuv, Merrill
  • En lång, mörkhårig krigare, Genie
  • Huvudpersonen Louie är en idiot och en pervers.

Från den här bilden verkar rollbesättningen likna din beskrivning:

Handlingens beskrivning på Wikipedia låter precis som din sammanfattning: de tre tjejerna söker en legendarisk krigare som visar sig vara Louie, till sin besvikelse, eftersom han är idiotisk och pervers. Under serien kommer de långsamt att respektera honom.

Mangan publicerades av ADV Manga, som var i drift från 2003 till omkring 2010, så det är helt troligt att du köpte den 2009 eller 2010.

3
  • Ah, ja, det här är det! Tack så mycket.
  • @Nolonar Du är välkommen, glad att jag kunde hjälpa. Förresten ... var detta en installation? Informationen i ditt inlägg var misstänksamt tydlig, fullständig och hjälpsam; >
  • Jag lovar att det inte var en installation, men jag kan definitivt se varför du skulle tro det. Jag försökte inte ta med minnen som jag inte var säker på. Till exempel: Jag kom ihåg en strid med troll och en isjättejätte, men var inte säker på om den var från samma manga, så jag bestämde mig för att inte nämna dem.