Anonim

Hur stark är Super Saiyan Blue Vegito?

Eftersom nu författaren åtminstone vet hur man ritar en kvinnlig Super Saiyan som Kale och Caulifla, skulle Pan gå Super Saiyan in drake boll Super?

2
  • I grund och botten kan vi inte svara på detta, eftersom pan fortfarande är ett barn och hittills har inget barn visat sig förvandlas till en ssj. Om hon senare blir en ssj är det också enbart spekulationer, för vi vet inte när super kommer att sluta och om det kommer att visas en tidshopp
  • Det är inte en åsiktsbaserad fråga. Det har ett legitimt svar. Vi vet inte ännu, men från tidigare historia och senaste förändringar (Introduktion av kvinnliga Super Saiyans) är det mycket troligt att Pan kan gå Super. Det finns många acceptabla frågor där så är fallet, dvs inget svar just nu men möjligt att besvara i framtiden.

Detta svar innehåller spoilers!

Kale- och Caulifla-omvandling visar att det nu kan finnas kvinnliga supersajiner från båda universum.

Pan - mindre än ett år gammal, bryter en robot / maskin, flyger genom stratosfären och bär 3 små människor medan de flyger. Mitt avdrag om pannans kraft:

* Min första tanke är att jämföra henne med goten / trunks, eftersom de kunde förvandlas till super saiyans i en tidig ålder vilket kan bero på att goku + vegeta hade högre effektnivåer vid den tiden (antar bara att eftersom det visas att goku var svagare när han var ung - återigen kan detta kopplas till att hans far var svag), därför kan man möjligen anta att hon kommer att dra nytta av detta också eftersom gohan faktiskt skulle ha varit den starkaste vid tidpunkten för befruktningen (detta backas upp av pans feat of flying och hennes styrka för en bebis).
* Min andra skulle vara hur gohan hade så mycket potential, till och med överträffade vegata och goku tidigare (i cellen och majin boo sagorna), ständigt blev stark på grund av hans känslor (hans potential dras ut genom ilska såväl som hans 'Mystic 'eller' Ultimate 'form), och det kan också ha gått över till henne.
* Min tredje är hur hon alltid är där och tittar på striderna som spädbarn, kanske lär sig av det (med flyg kanske försökte imitera någon).
* Och mitt sista skulle vara hela beerus-situationen - pan utsattes för all den makten, medan hon inte ens var född ännu (medan hon fortfarande utvecklades i livmodern - det kunde ha påverkat hennes egna krafter).

Så med detta sagt tror jag att det finns en stark möjlighet att hon kan bli super saiyan när hon växer upp. Hon är fortfarande en bebis, så det här är starkt teoribaserat, så det är inte klart och med det sagt, det är inte heller solida bevis, det gör att hon blir super saiyan verkar mer realistisk.

Hon kanske går Super Saiyan, kanske inte.

Jag har läst att den enda anledningen till att hon inte gick Super Saiyan under Dragon Ball GT beror på att Akira Toriyama (skaparen av drak boll) visste inte hur en kvinnlig Super Saiyan skulle se ut. Hon har en hög effekt och har Saiyan-blod, så hon har potentialen.

Och det finns redan kvinnliga Super Saiyans, som Caulifla. Så vem vet.

1
  • Att lägga till en källa där anledningen till att Pan inte var Super i original DBZ hjälper till att förbättra svaret.

Den enda anledningen till att hon aldrig gick Super Saiyan i GT var att Akira Toriyama uppgav att Pan och Bulla aldrig hade incitamentet att gå Super Saiyan och att han vid den tiden inte visste hur en kvinnlig Super Saiyan skulle se ut. Eftersom vi nu har kvinnliga Super Saiyans, Caulifla och Kale skulle Toriyama kunna göra Pan till en Super Saiyan. Speciellt eftersom hon utsattes för all den makten när hon gjorde ritualen för att Goku skulle bli Super Saiyan Gud, kunde hon definitivt gå Super Saiyan.

Det fanns så mycket kraft att Videl själv hade blont Super Saiyan-liknande hår. Videl själv gick inte Super Saiyan men förmodligen från all energin som omger henne och energin från Pan inuti henne hade hon blont hår. Eftersom Toriyama nu har ett sätt för kvinnliga Saiyans att gå Super Saiyan tror jag att både Pan och Bulla kommer att kunna gå Super Saiyan. Jag tror att Bulla har en högre chans eftersom hon kommer direkt från Vegeta själv och skulle vara hälften Saiyan och hälften mänsklig som Goten, Trunks och Gohan. Eftersom Pan bara är som en fjärdedel Saiyan skulle det vara svårare för henne att uppnå Super Saiyan.Allt detta är precis vad jag tror och jag tror att Pan och Bulla har mer än tillräckligt med potential att gå Super Saiyan precis som Goku, Vegeta, Trunks, Goten, Gohan, Cabba, Caulifla och Kale. Till och med i GT kunde Goku Jr. gå Super Saiyan och han var som 1/16 av en Saiyan vilket är mycket mindre än någon av de andra halvraserna.

Allt beror på om Toriyama bestämmer sig för att gå förbi slutet av Z i Super eller om han bara bestämmer sig för att lämna slutet på Z det ultimata slutet för Dragon Ball själv och vad som än händer efter kommer vi aldrig att veta. Jag hoppas att de går förbi slutet på Z, särskilt eftersom hela syftet med anime är att sälja varor som leksaker och videospel. Jag vet inte om leksaker men jag vet att spel som Xenoverse 2 och den nya Fighterz som snart kommer ut gör dem massor av pengar. Och eftersom Bandai Namco själva sa att det kommer att finnas fler Xenoverse-spel vet vi att de kommer att få in massor av pengar. Serien som helhet beror på oss som fans för att fortsätta anime och manga. Vi behöver bara fortsätta stödja Dragon Ball så mycket vi kan.