Anonim

Fortnite kapitel 2 - säsong 1 | Battle Pass Gameplay Trailer

Varför har Naruto morrhårmärken i ansiktet?

Har det något att göra med kyuubi inuti honom? Är det för att beteckna att han är kyuubis värd eller är det bara ett vanligt födelsemärke? Var det någonsin förklarat i anime eller manga?

4
  • Förklarade aldrig AFAIK
  • Liknande, men när det gäller Gaaras mörka cirklar: anime.stackexchange.com/a/2147/49
  • Ahh vanligt misstag, min vän. Det är egentligen inte morrhår utan snaror. Naruto fick dem från Kyuubi i sin mors livmoder.
  • Jag är inte säker på var alla hävdar att de är verkliga morrhår.

Dom är inte faktiskt polisonger. De är morrhår märken, bara märken på hans ansikte som liknar morrhår.

Ja, detta har att göra med kyuubi. När Naruto påverkades av Kurama före födseln fick han whisker-märkena:

Narutos mest framträdande fysiska egenskaper är emellertid whisker-märkena i hans ansikte som han fick av Kuramas inflytande på honom medan han var i Kushinas livmoder.

Naruto Uzumaki, Naruto Wiki

Anledningen till att Narutos mor inte hade dem är att dessa beror på långvarig exponering (att vara i livmodern) snarare än att odjuret helt enkelt förseglas i värden.

Båda Narutos barn, Bolt och Himawari, har två morrhårsmärken på varje kind, ingen av dem är en Jinchuuriki men båda är barn till Kuramas Jinchuuriki, vilket antyder att detta är ett ärftligt drag.

2
  • Så det är som ett födelsemärke orsakat av kyuubi?
  • @xjshiya Du kan tänka på det på det sättet, ja.

Naruto fick morrhårsmärken från den nio-tailed räven medan han var i sin mammas livmoder eftersom de båda var inne i henne samtidigt och medan naruto var i hennes livmoder hade nio-svansarna troligen lite av hans kraft ges till Naruto .

2
  • 3 Det här svaret verkar vara korrekt, men i allmänhet gillar vi svar som citerar deras källor. Dessutom säger det andra svaret redan samma sak och har funnits ett tag längre, så det finns ingen anledning att lägga upp överflödigt innehåll.
  • 1 Välkommen till Anime & Manga SE. Jag är rädd att den här webbplatsen inte är en diskussionsforum till skillnad från vissa andra webbplatser som du kanske känner till, så du måste sluta gräva ut gamla frågor om ditt svar inte har något väsentligt att lägga till. Gå igenom FAQ för att bekanta dig med hur du ställer frågor eller ger svar här.

Det har aldrig funnits någon kanonisk anledning till morrhårsmärkena i berättelsen eller av skaparen Masashi Kishimoto själv, så förvärvet av morrhårsmärkena är fortfarande obestämt.

Det finns dock populära fanteorier, som till exempel de andra svar som folk har gett här. På grund av det faktum att de enda förklaringarna hittills har varit fandomspekulation, har wiki-citatet i ett av de andra svaren sedan tagits bort från hans wiki-sida på grund av bristande bekräftelse eller källor för att säkerhetskopiera det, om det rensar någon förvirring .