Anonim

cursedearvy.jpeg - nej jag är inte för dig (ft. Linsy)

Jag är inte säker på vad det är eller vad det heter. Titeln verkar vara på ryska men det fick mig ingenstans ... Det står bara "Leben Nicht" högst upp följt av "168cm" och "47kg".

Det visar en tjej med vitt hår bredvid en tjej som jag antar är henne förutom att den vithåriga versionen nästan ser ut som att hon genomgick en Frankenstein-operation med hennes hud med ärr och sådant. Det såg intressant ut för mig men jag kan inte hitta det någonstans. Det hade japansk skrift men jag läste inte japanska.

Vet någon vad denna anime eller manga är?

4
  • Har du en bild av det? Det blir mycket lättare för oss att ta reda på vad serien är om du gör det.
  • media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8e/20/5c/…
  • tyvärr har jag problem med att skicka bilden
  • ovanstående webbadress bör ta dig till bilden

Detta verkar vara en originalkaraktär av konstnären 浦 助 (Urasuke), ibland känd under andra namn som "ursk420" eller "tetsu420". Det publicerades på hans pixiv-konto för ungefär ett år sedan (standardfriskrivning: Pixiv-länkar är garanteras inte att vara arbetssäker eftersom innehållet genereras dynamiskt). Karaktärens namn är Leben Nicht (tyska betyder ungefär "inte vid liv"). Bildtexten och taggen "オ リ ジ ナ ル" ("original", används när en karaktär inte ingår i någon serie) indikerar båda att det inte finns någon anime eller manga om karaktären, så tyvärr verkar det som om du är ute lycka till i det ändamålet. Bilden släpptes emellertid på ett sådant sätt att i princip obegränsade derivatverk tillåts, så att du kanske kan hitta fler bilder av denna karaktär.

Jag tror inte den här artisten har varit inblandad i någon annan professionell manga eller anime hittills, men det är svårt att säga. Jag kunde åtminstone inte hitta referenser till sådana verk efter att ha skummat hans pixiv-sida, blogg, intervjussida och twitter. Han har en stor följd online, men enligt sin pixiv-profil drar han mestadels originalkaraktärer.

2
  • wow ... jag förväntade mig verkligen inget svar, tack så mycket haha. Jag hade hittat den här bilden på en webbplats för artister och såg den här tanken att den kan vara en del av en större serie. Men om allt denna person verkar göra för tillfället är originalkaraktärer så fick han en fantastisk fantasi och fantastiskt arbete, det är ett slags besvikelse eftersom flickan verkar ha potential i en mörkare historia och fylld med personlighet. Men än Logan M för att undersöka det så grundligt!
  • 1 @MerrickDuBois Du är välkommen, och för vad det är värt håller jag med om att den här konstnären har mycket häftigt konstverk som skulle göra snygga koncept för anime / manga. Om du tyckte att det här svaret var till hjälp kan du överväga att markera det som godkänt genom att klicka på bocken bredvid det. När du väl har fått 15 rep kan du också rösta på eventuella frågor och svar. Vi ger i allmänhet ganska väl undersökta och grundliga svar här, och du är välkommen att hålla fast vid (^. ^).